AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Nova Mazda 3 na prvoj zvaničnoj fotografiji?

Nova Mazda 3 na prvoj zvaničnoj fotografiji?

Za samo nedelju dana, izgled nove Mazde3 neće biti tajna, a do tada se moramo zadovoljiti snimcima, koji samo delimično otkrivaju njen izgled. Oficijelna premijera nove generacije japanskog hatchback modela, zakazana je za 26. jun u Londonu...

Pogledajte vest Nova Mazda3 na prvim fotografijama.

 

Iako u zvaničnoj pozivnici, čiji izgled smo danas saznali, nema ni jednoj jedinog slova o modelu čija promocija je zakazana, slobodni smo da pretpostavimo da je u pitanju nova "trojka". Visoka maska hladnjaka i izgled svetala, jasno nam pokazuju o kojem modelu je reč. Istina, LED svetla za dnevno osvetljenje se nalaze u branicima, a ne u glavnim svetlima, kao kod nove Mazde6.

Pogledajte vest Nova Mazda6 stigla u novi Mazda salon u Beogradu + FOTO.

 

Što se tiče tehničkih parametara, nova Mazda3 u odnosu na aktuelnu generaciju će "smršati" oko 100 kilograma, naravno u zavisnosti od motorizacije. U ponudi će biti hatchback, ali i sedan verzija nove generacije ovog modela.

Nova Mazda 3 na prvoj zvaničnoj fotografiji?

Pod habom bi se trebali naći novi motori SkyActiv, turbodizel motor zapremine 2,2 litra i benzinski dvolitarski motor sa sistemom direktnog ubrizgavanja goriva. Spekuliše se o tome, da će nova "trojka" u ponudi imati i manje motore, tačnije benzinski i turbodizel motor zapremine 1,6 litara.

Automagazin.rs

123456. . .1599
Rally Italia Sardegna 2024 - Tanak
Slika nedelje