AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Mercedes-Benz Citan - Flotna prodaja

Mercedes-Benz Citan - Flotna prodaja

Kompanija Mercedes-Benz Srbija i Crna Gora isporučila je krajem marta 20 vozila Mercedes-Benz Citan, firmi Securitas Services. Osnovnu delatnost kompanije Securitas Services predstavljaju poslovi bezbednosti, u kojima centralno mesto zauzimaju specijalizovana čuvarska služba, mobilne ekipe i alarm-monitoring.

Mercedes-Benz Citan je snažan i kompaktan, što ga čini posebno pogodnim za gradsku upotrebu. Odlikuje ga impresivni kvalitet i dinamika u vožnji, sveobuhvatna bezbednosna oprema i ekonomičnost.Radi se o modelu Citan 108 CDI KA/L. Ovaj model ima turbodizel motor sa zapreminom od 1461 ccm i snagom od 55 kW (75 KS). Servisni interval iznosi 40.000km, a garantni rok je kao i kod svih Mercedesovih vozila 2 godine bez ogranicenja kilometraže.

Mercedes-Benz Citan - Flotna prodaja

Nakon zvaničnog početka prodaje u pitanju je prva flotna prodaja modela Citan u regionu.


Mercedes-Benz Srbija i Crna Gora

Putevi Srbije - Sprskim tagom i kroz Crnu Goru

Putevi Srbije - Sprskim tagom i kroz Crnu Goru

JP „Putevi Srbije" obaveštava javnost da svi postojeći korisnici srpskih tagova kao i oni koji kupe nov srpski tag, od sutra 05.06.2024. godine, mogu da nakon izvršene prekonfiguracije, odnosno registracije na TOLL4ALL platformu, plaćaju putarinu na autoputevima u Crnoj Gori (autoput Podgorica –Kolašin i tunel Sozina)...

123456. . .1599
Rally Italia Sardegna 2024 - Tanak
Slika nedelje