AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Toyota GT86 - Sportski automobil godine 2012

Toyota GT86 - Sportski automobil godine 2012

Toyota GT86 sportski kupe je zajedno sa Subaruom BRZ osvojio nagradu „Sportski automobil godine 2012.“. Ovu nagradu dodeljuje „Echappement“ magazin. Ovaj izbor, koji se organizuje već 31. godinu za redom, prvi put je posvećen Toyoti. Do današnjeg dana, najbolji rezultat za Toyotu je bilo drugo mesto, koje je osvojila 2000. godine sa MR2...

Žiriju sastavljenom od devet glasača (osam članova magazina i „glasa čitalaca“), odluka je olakšana uz pomoć dva vozača koji su tri dana testirali 10 automobila na odabranim rutama (Quentin Gilbert) i stazama (François Delecour).

 

Pogledajte vest Toyota GT 86 stigla u Srbiju: Komentar Vladana Petrovića.

Nazvan u čast Toyote GT i uzbudljive Corolle Levin AE86, novi GT86 kupe oživljava sportski duh ove marke automobila. Njegov sportski karakter se najbolje ogleda u napred postavljenom 2,0 litarskom bokser motoru – kompaktnom, laganom i spremnom da „poleti“. Dodajte tome nizak centar gravitacije, nizak nivo inercije i malu ukupnu težinu.

Potpuno usmeren na vozača, Toyota GT86 je esencija zadovoljstva, uz trenutan i precizan odgovor i na najmanji pritisak gasa. Pravi automobil za sve one kojima je vožnja strast, a ne potreba.

 

Pogledajte vest Toyota GT86: Turbo NE, elektromotor DA!


Više detalja o ovom izboru možete da pronađete u izdanju „Echappement“ magazina za decembar 2012, koje se na trafikama nalazi od četvrtka, 22. novembra.

Toyota Srbija

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Pod okriljem Tike šopa, specijalizovane prodavnice za prodaju limitiranih serija patika i garderobe, a povodom promocije najnovijih modela Nike Air Max Plus Drift patika, u Beogradu je organizovano jedinstveno adrenalinsko iskustvo...

123456. . .1595
Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje