AutoMAGAZIN - Sport

Rallye Monte Carlo 2022
www.automagazin.rs
Poredak - WRC Vozači
1.G. Galli0
2.B. Bouffier0
3.S. Wiegand0
4.J.M. Latvala0
5.K. Meeke0
6.E. Evans0
7.A. Mikkelsen0
8.J. Melicharek0

Najnovije vesti iz auto industrije

Otkazan i Ypres Rally 2020

Otkazan i Ypres Rally 2020

Ypres Rally 2020, koji je ove godine bio u kalendaru za FIA Svetski reli šampionat, je otkazan. Ova odluka je stigla nakon što je Belgija, nakon aktuelne faze širenja korona virua, teško pogođena pandemijom...

Sa sve većim brojem pacijanata koji pristižu u belgijske bolnice, angažovane su i druge hitne služne, među kojima je i Crveni krst. Zbog ove situacije, lokalne vlasti su donele odluku da otkažu Ypres Rally 2020.


Podsetimo, Rally Ypres 2020 je trebao da bude pretposlednje takmičenje u aktuelnom kalendaru FIA Svetskog reli šampionata.


"Ovo je veliko razočaranje za sve naše zaposlene, koji su pokazali da su sposobni da organizuju WRC takmičenje u kratkom roku. Nadamo se da naš trud i uladanje nisu bili uzaludni. Pokazali smo FIA i promoteru WRC-a da možemo brzo da organizujemo reli. Otkazivanje je bilo neizbežno, ali ne odustajemo od svojih ambicija u Svetskom reli šampionatu. Nadao se, da je ovo otkazivanje samo odlaganje." - izjavio je Alain Penasse, predsednik kluba organizatora ovog takmičenja - Club Superstage.


Automagazin.rs

Rally Sweden 2021 zvanično otkazan zbog korona-virusa

Rally Sweden 2021 zvanično otkazan zbog korona-virusa

Ono o čemu se spekulisalo, sada je i zvanično potvrđeno. Rally Sweden, drugo takmičenje u kalendaru FIA Svetskog reli šampionata 2021, zvanično je otkazano zbog uvedenih ograničenja u cilju smanjenja posledica pandemija virusa Covid-19...

BMW X6 2023
Slika nedelje
Poredak - Reli Šampionat Srbije
1.Vladan Petrović0
2.Mile Cvjetičanin0
3.Vladimir Mirčić0
4.Branko Dukić0
5.Boris Đorđević0
6.Todor Stamenković0
7.Gianluca Rocco0
8.Petar Matović0