AutoMAGAZIN - Sport

Rallye Monte Carlo 2022

Najnovije vesti iz auto industrije

Sebastien Loeb testirao Ford Puma WRC Hybrid 2022 (VIDEO)

Sebastien Loeb testirao Ford Puma WRC Hybrid 2022 (VIDEO)

Spekulacije o saradnji između devetostrukog svetskog reli šampiona Sebastien Loeba i M-Sporta koji priprema automobile marke Ford za FIA Svetski reli šampionat, dobijaju na intenzitetu. Posebno nakon što je Loeb isprobao novi Ford Puma WRC Hybrid...

Sebastien Loeb je u Španiji realizovao test u timu M-Sport, za volanom nove generacije takmičarskog automobila Ford Puma Rally1 Hybrid. Iako je rano prognozirati da li će u novoj sezoni Loeb biti u timu M-Sport, spekulacije o ovoj mogućnosti postaju sve realnije.


VIDEO 1:


 

Odmah posle relija Katalonija, M-Sport je iskoristio priliku da testira svoj novi takmičarski automobil. Za volanom su bili Craig Breen, zatim Adrien Fourmaux, a zatim veliki šampion Sebastien Loeb.


VIDEO 2:


 

Iako ovo nije prvi put da Loeb vozi ovaj automobil, prvi put je bio kompletno pod velom tajne. Na pitanje da li mu se dopada novo okruženje, Loeb je samo kratko odgovorio da je "Cool". Ipak, na definitivnu odluku moraćemo sačekati još neko vreme. Podsetimo, prvi reli u novoj sezoni je Rallye Monte Carlo, koji se održava od 19. do 23. januara 2022. godine.


VIDEO 3:


Osmrtnice


Automagazin.rs

WRC Repco Rally New Zealand 2022 - VIDEO

WRC Repco Rally New Zealand 2022 - VIDEO

Rally New Zeland nam je doneo najmlađeg svetskog šampiona u istoriji reli sporta. Kalle Rovanpera (Toyota GR Yaris Rally1 HYBRID) je sa 22 godine i 1 dan starosti postao svetski šampion, i to na veoma zahtevnim makadamskim putevima Novog Zelanda...

Rally Italia Sardegna 2024 - Tanak
Slika nedelje
Poredak - WRC Vozači
1.K. Rovanpera170
2.E. Evans145
3.T. Neuville134
4.O. Tanak104
5.S. Ogier98
6.E. Lappi87
7.T. Katsuta58
8.D. Sordo46