AutoMAGAZIN - Sport

Rallye Monte Carlo 2020
www.automagazin.rs
Poredak - WRC Vozači
1.G. Galli0
2.B. Bouffier0
3.S. Wiegand0
4.J.M. Latvala0
5.K. Meeke0
6.E. Evans0
7.A. Mikkelsen0
8.J. Melicharek0

Najnovije vesti iz auto industrije

WRC - Šampionatu Sveta i dalje raste TV rejting

WRC - Šampionatu Sveta i dalje raste TV rejting

ISC ( International Sportsworld Communicators, u prevodu David Richards ), vlasnik TV prava za sva WRC dešavanja, tvrdi da se "populacija" koja prati reli u periodu od 2002-ge godine do danas uvećala za 46%, tj. sa 554 miliona na 807 miliona, dospevši u domove gledalaca u skoro svakoj državi na planeti! Lepa igra brojki i slova koja ima i drugu stranu medalje.

WRC - Šampionatu Sveta i dalje raste TV rejting

Mnogi smatraju da je "duvanje" brojkama samo marketinši trik da bi se dokazalo da je WRC jači i bolji nego ikada, skrivanje iza fasade koja prikriva prave probleme u sportu. Većina od televizijskih stanica koje je ITC naveo u svom izveštaju nalaze se u takozvanom pay-tv paketu, a čak i tamo u razvijenoj Evropi mnogima takav luksuz nije dostupan. S druge strane, pogledajmo Eurosport i termine prikazivanja reportaža sa relija. Snooker i dalje ima prednost "prime-time" termina! Zamislite da se tako nešto dogodi sa Formulom 1!!

Što se nas tiče, i dalje se oslanjamo na gore pomenuti Eurosport i kablovske operatere. Televizije nacionalne frekfencije i dalje nisu zainteresovanje za sport čiji je rast rejtinga toliko evidentan ( po ITCu naravno ). Pa ako mogu neke MMS Ukraine i CTV Belarus da plate reportaže WRCa može i neka naša TV stanica. Korist bi imali svi, pa i sam domaći reli sport. Petar Janković - Automagazin

123456. . .388
Bugatti Chiron Super Sport 300 (2021)
Slika nedelje
Poredak - Reli Šampionat Srbije
1.Vladan Petrović0
2.Mile Cvjetičanin0
3.Vladimir Mirčić0
4.Branko Dukić0
5.Boris Đorđević0
6.Todor Stamenković0
7.Gianluca Rocco0
8.Petar Matović0