AutoMAGAZIN - Sport

Rallye Monte Carlo 2022

Najnovije vesti iz auto industrije

Kris Meeke - Gotovo je!

Kris Meeke - Gotovo je!

Posle objave Kronos-a da će za njih u sezoni 2007. voziti Stohl i Cralsson, mladi Meeke je u svom intervjuu za Belfast Telegraph izjavio da se odrekao svojih WRC snova: "Teško je boriti se tamo, gde novac, a ne talenat, znače sve!". Surovo otrežnjenje, koje izgleda čeka još mnogo mladih talenata.

Kris Meeke - Gotovo je!

Meeke je dobio od RedBull tima poziv da zajedno sa Austrijancem Aignerom nastupi u PCWRC šampionatu, ali je tu ponudu glat odbio jer ne vidi nikakav interes da se takmiči u klasi Production. Mnogi šampioni te klase, i pored sjajnih rezultata i titula, nisu napredovali u karijeri, kaže Meeke aludirajući na Martin Rowea i Niall McShea. Kriss je naglasio da je dosta živeo u snovima i da je rešio da ponovo živi u stvarnom svetu. Za sada će se posvetiti sebi, odmoriti i dobro razmisliti o svojoj budućnosti. Stvarno bi bila šteta da ovakav talenat propadne, ali kao što i sam Meeke kaže, danas se u svetu relija cene drugi kvaliteti! Janković Petar - Automagazin

Petter uzvraća udarac

Petter uzvraća udarac

Ove sezone Petter Solberg će ponovo nositi broj 7 na bolidu. Norvežanin nije skrivao oduševljenje jer je sa istim brojem na vratima 2003-će godine osvojio titulu prvaka Sveta.
Sebastien Loeb ponovo na Le Mans-u

Sebastien Loeb ponovo na Le Mans-u

Trostruki svetski šampion u reliju se izgleda nameračio na pobedu i na najprestižnijoj trci izdržljivosti, 24 sata Le Mans-a. Ipak još jedan trofej u vitrini, posebno sa trke koja ima veličanstvenu istoriju i tradiciju nije na odmet.
Renault Clio R3 u Bugarskoj

Renault Clio R3 u Bugarskoj

Oduševljenje reli takmičara širom Evrope novim Renault-ovim Clio-m R3 nije zaobišlo ni naše komšije Bugare. Vicešampion bugarske u klasi N3 Todor Slavov, u sezoni 2007 nastupiće za volanom ovog atraktivnog automobila.
Novosti iz FIA-e

Novosti iz FIA-e

Predsednik Svetske reli komisije ( World Rally Comission ) Morrie Chandler predlaže novost u WRC-u od kojih se mnogima diže kosa na glavi!
Ukradena Impreza!

Ukradena Impreza!

Kako čoveku upropastiti Novu Godinu? Ima mnogo načina a jedan od njih je ukrasti mu Subaru Imprez-u WRC S10!
Audi A5 Avant (2025)
Slika nedelje
Poredak - WRC Vozači
1.K. Rovanpera170
2.E. Evans145
3.T. Neuville134
4.O. Tanak104
5.S. Ogier98
6.E. Lappi87
7.T. Katsuta58
8.D. Sordo46