AutoMAGAZIN - Sport

Rallye Monte Carlo 2022
Poredak - F1 Vozači
1.M. Verstappen314
2.S. Perez 189
3.F. Alonso149
4.L. Hamilton148
5.C. Leclerc99
6.G. Russell99
7.C. Sainz92
8.Lando Norris69

Najnovije vesti iz auto industrije

Corrado Fontana i Volkan Isik u ERC-u

Corrado Fontana i Volkan Isik u ERC-u

Corrado Fontana i Volkan Isik u ERC-u

Konačno neke lepe vesti koje se tiču Šampionata Evrope. Italijanski vozač Corrado Fontana potvrdio je učešće u ERC-u. Fontana i suvozač Billy Casazza nastupiće u Fiat Punto-u S2000 spremljenom od strane tima Grifone, sa velikom podrškom FIAT-a.
Giggi Galli - Pobeda

Giggi Galli - Pobeda

Drugu godinu za redom Gigi Galli pobeđuje na Bettega Memorial-u i dokazuje svima da nije za staro gvožde. Atraktivan i super brz kao i uvek Galli je podigao publiku na noge svojim bravurama na uskoj stazi u Bologna-i.
I Roman Podboj učesnik  RBR prvenstva

I Roman Podboj učesnik RBR prvenstva

Malu ekipu vozača iz Srbije koji nastupaju u prvenstvu Slovenije u simulaciji Richard Burns Rally, dopunio je i naš poznati reli as, Roman Podboj, koji nastupa u kategoriji WRC. Poznati "pravi" relista svoj Volkswagen Polo iz klase A5 zamenio je virtuelnim bolidom Citroen Xsara WRC. Pravi fighter-i bez trka ne mogu ni u zimskoj pauzi, a ako ne postoje uslovi za pravi bolid, onda je tu virtuelni...
Mitsubishi demantovao comeback u Svetski Reli Šampionat

Mitsubishi demantovao comeback u Svetski Reli Šampionat

Iako je u četrvtak objavljeno da se kompanija Mitsubishi i zvanično vraća u Svetski Reli Šampionat, iz Japana je stigao demanti. Prema pravilniku Svetske Auto Federacije (FIA), tim koji se registruje u "Manufacturer" kategoriji, mora u svom nazivu imati ime kompanije proizvođača, a Japanci to ne žele. Ipak Toni Gardemeister i Al Qassimi nastupiće na 12 WRC trka u privatnom timu...
Kris Meeke - Gotovo je!

Kris Meeke - Gotovo je!

Posle objave Kronos-a da će za njih u sezoni 2007. voziti Stohl i Cralsson, mladi Meeke je u svom intervjuu za Belfast Telegraph izjavio da se odrekao svojih WRC snova: "Teško je boriti se tamo, gde novac, a ne talenat, znače sve!". Surovo otrežnjenje, koje izgleda čeka još mnogo mladih talenata.
AutoCross u Čačku

AutoCross u Čačku

Danas je u Čačku otvorena staza za AutoCross, prva u ovom delu Srbije. Lep dan omogućio je mnogima koji su se našli na otvaranju da se potpuno besplatno oprobaju u ovoj veoma atraktivnoj auto disciplini.
Poginuo Clay Regazzoni

Poginuo Clay Regazzoni

Bivsi vozac Formule 1, Svajcarac Clay Regazzoni, tragicno je izgubio zivot prilikom saobracajne nesrece u Italiji. Kako prenose italijanski mediji, Regazzoni se kretao autoputem A1, i nedaleko od Parme sa svojim Chrysler Voyager-om udario je u kamion, zadobivsi povrede kobne po zivot...
Kronos OMV Racing

Kronos OMV Racing

Prema pisanju belgijskog sajta turbomagazine.be Manfred Stohl i Daniel Carlsson sledece sezone nastupaju za Kronos Racing!
Game Over Aigner!

Game Over Aigner!

Igre su izgleda konacno zavrsene. Posle jednogodisnje avanture u najjacoj klasi pulen RedBull-a Andreas Aigner se vraca tamo gde mu je i mesto, u skolu.
Kraj ERC-a?

Kraj ERC-a?

Po svoj prilici poslednji dani Sampionata Evrope u reliju su pred nama. Nekada jak koliko i svetski, ERC je losom politikom FIA-e dospeo na najnize grane u istoriji, i veliko je pitanje koliko ce se vozaca takmiciti za titulu u sezoni 2007.
Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje
Poredak - WRC Vozači
1.K. Rovanpera170
2.E. Evans145
3.T. Neuville134
4.O. Tanak104
5.S. Ogier98
6.E. Lappi87
7.T. Katsuta58
8.D. Sordo46