AutoMAGAZIN - Kamioni

Najnovije vesti iz auto industrije

Krenuo Volvo karavan kroz Srbiju

Krenuo Volvo karavan kroz Srbiju

Prvim susretom sa vlasnicima transportnih kompanija, koji je 15. aprila održan u kompleksu Etno sela Zabran, u blizini Obrenovca, krenuo je ovogodišnji Volvo demonstracioni karavan, koji će do kraja maja „gostovati“ u desetak gradova u Srbiji....

Na ovaj način poznati proizvođač kamiona omogućava svim zainteresovanim da se upoznaju sa asortimanom Volvo vozila i usluga, ali i da se lično uvere u neke od performansi najtraženijih, modela iz FH familije - za probne vožnje su pripremljeni standardno opremljeni tegljači sa Euro VI motorima od 460 KS.

Vozila približne snage i voznih performansi su inače i najpopularnija među prevozničkim kompanijama u Srbiji, posebno onim koje se bave međunarodnim transportom.


Volvo demo karavan kroz Srbiju se organizuje pod motom Više od uštede, pa će učesnici ovakvih druženja imati priliku da se upoznaju na koji način Volvo utiče na smanjenje potrošnje goriva, optimizaciju troškova i očuvanje životne sredine. Takođe, biće predstavljene i pogodnosti koje se nude vlasnicima Volvo kamiona: sistem Dynafleet kojim se potrošnja smanjuje na najlakši način, program obuke vozača (jer uvek postoji prostor za unapređenje vozačkih veština), pogodnosti dugoročnih servisnih ugovora itd.

Krenuo Volvo karavan kroz Srbiju

U petak, 17. aprila Volvo demo karavan „gostuje“ u Pančevu, a tokom maja obilazi još nekoliko gradova u Vojvodini, centralnoj i južnoj Srbiji.


Volvo Trucks Serbia PR

Volvo predstavio kamione za nove standarde u građevinarstvu

Volvo predstavio kamione za nove standarde u građevinarstvu

U odgovarajućem, posebno odabranom ambijentu, u kamenolomu Branžov, na petnaestak kilometara jugozapadno Praga, glavnog grada Češke Republike, Volvo je sredinom aprila gostima iz Centralne i Jugoistočne Evrope, u realnim uslovima, predstavio neke od mogućnosti poslednje generacije svojih kamiona namenjenih građevinskoj industriji, izgradnji i održavanju puteva i drugih infrastrukturnih objekata.

Volvo Trucks - Novi I-Shift sa sporohodnim stepenima prenosa

Volvo Trucks - Novi I-Shift sa sporohodnim stepenima prenosa

Volvo Trucks predstavlja novog člana I-Shift porodice: I-Shift sa sporohodnim stepenima prenosa. Dodavanje novih stepena prenosa automatizovanom menjaču obezbeđuje izuzetne startne performanse kamiona koji prevozi težak teret u zahtevnim uslovima. Sistem je potpuno jedinstven za serijski proizvedene teške kamione.

Klub vozača Volvo kamiona

Klub vozača Volvo kamiona

Besplatno članstvo donosi brojne pogodnosti – od pravovremenog informisanja o bitnim novostima u kompaniji Volvo, do popusta za kupovinu artikala iz Volvo kolekcije...

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje