AutoMAGAZIN - Kamioni

www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Klub vozača Volvo kamiona

Klub vozača Volvo kamiona

Besplatno članstvo donosi brojne pogodnosti – od pravovremenog informisanja o bitnim novostima u kompaniji Volvo, do popusta za kupovinu artikala iz Volvo kolekcije...

U čitavom svetu Volvo je već decenijama jedna od najpoznatijih kamionskih i automobilskih marki, sinonim za kvalitet, bezbednost, komfor, ekonomičnost, najnaprednija tehničko-tehnološka rešenja. U mnogim državama Volvo ima klubove svojih obožavalaca, a od početka marta tako je i u Srbiji. Prvi među kamionskim markama koje se prodaju u našoj državi, Volvo je formirao svoj „kutak“ za poklonike vozila čuvenog imena - Klub vozača Volvo kamiona.

Članstvo je potpuno besplatno – nema nikakvih plaćanja pri učlanjenju niti tokom članstva u Klubu, a jedina formalnost koju treba obaviti je jednostavno i brzo popunjavanje pristupnice na Facebook stranici:


www.facebook.com/VolvoTrucksSrbija.

Klub vozača Volvo kamiona

Potom će novi član e mail porukom biti obavešten da će svoju karticu i prigodan poklon za dobrodošlicu dobiti na kućnu adresu. Novi član automatski stiže na e mailing listu sa koje se povremeno šalju obaveštenja i informacije koje mogu da zanimaju članove Kluba. Članovi Kluba vozača Volvo kamiona će, takođe e mail-om, besplatno dobijati i svako novo izdanje periodične edukativno-informativne publikacije Volvo novosti, koja se priprema i štampa na srpskom jeziku (u ovoj godini su planirana dva broja).


Članstvo u Klubu vozača Volvo kamiona omogućava da se uz značajan popust – od 10 odsto – kupuju brojni reklamni i upotrebni artikli iz posebne Volvo kolekcije (recimo, delovi odeće, kape, makete automobila, privesci za ključeve, novčanici itd).


U planu je da se do kraja ove godine, samo za članove novog Kluba vozača Volvo kamiona u Srbiji, organizuje i specijalan – događaj koji se pamti.


PR

Kamioni sa pantografom - ekološka budućnost u Švedskoj

Kamioni sa pantografom - ekološka budućnost u Švedskoj

Švedska je jedna od zemalja, koje imaju veoma ambiciozan plan po pitanju emisije štetnih materija. Do 2030. godine, na tamošnjim putevima videćemo vozila koja uopšte neće emitovati štetne materije, a jedna od ključnih stvari za postizanje ovog cilja biće projekat Electric Road...

Nacionalno finale Volvo takmičenja u ekonomičnoj vožnji 18. juna

Nacionalno finale Volvo takmičenja u ekonomičnoj vožnji 18. juna

Četvrtim predfinalnim nadmetanjem, koje je 28. maja održano u Novim Banovcima, u Srbiji je završen prvi ciklus ovogodišnjeg Volvo takmičenja u ekonomičnoj vožnji – The Drivers’ Fuel Challenge. Sada su poznata imena šesnaestorice vozača, koji će svoje umeće pokazati na nacionalnom finalu, zakazanom za 18. jun, u Volvo prodajno-servisnom centru u Novim Banovcima...

Volvo predstavio kamione za nove standarde u građevinarstvu

Volvo predstavio kamione za nove standarde u građevinarstvu

U odgovarajućem, posebno odabranom ambijentu, u kamenolomu Branžov, na petnaestak kilometara jugozapadno Praga, glavnog grada Češke Republike, Volvo je sredinom aprila gostima iz Centralne i Jugoistočne Evrope, u realnim uslovima, predstavio neke od mogućnosti poslednje generacije svojih kamiona namenjenih građevinskoj industriji, izgradnji i održavanju puteva i drugih infrastrukturnih objekata.

Volvo Trucks - Novi I-Shift sa sporohodnim stepenima prenosa

Volvo Trucks - Novi I-Shift sa sporohodnim stepenima prenosa

Volvo Trucks predstavlja novog člana I-Shift porodice: I-Shift sa sporohodnim stepenima prenosa. Dodavanje novih stepena prenosa automatizovanom menjaču obezbeđuje izuzetne startne performanse kamiona koji prevozi težak teret u zahtevnim uslovima. Sistem je potpuno jedinstven za serijski proizvedene teške kamione.

BMW X6 2023
Slika nedelje