AutoMAGAZIN - Kamioni

www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Mini sajam Kegelovih prikolica 7. aprila u Dobanovcima

Mini sajam Kegelovih prikolica 7. aprila u Dobanovcima

SDT Group, novi uvoznik i serviser poluprikolica, prikolica i specijalnih nadgradnji jednog od najpoznatijih evropskih proizvođača, nemačke kompanije Kegel /Kögel/, 7. aprila, u svom sedištu – u Dobanovcima (Sretenjska 4) organizuje druženje sa dosadašnjim i budućim kupcima i mini izložbu priključnih vozila ove renomirane marke...

Program manifestacije Kögel Open Day počinje u 14 sati, a okupljeni će, pored upoznavanja sa delom Kegelovog proizvodnog programa, imati mogućnosti da oprobaju svoju veštinu u streličarstvu – gađanju iz luka u strele. Najpreciznije očekuju i vredne nagrade - među njima i produženi vikend u hotelu Mona na Zlatiboru, dok su za sve učesnike ove manifestacije pripremljeni i neki od specijaliteta sa bavarskog menija.


SDT Group na ovaj način obeležava povratak kompanije Kegel na naše prostore i početak uspešne saradnje sa tim nemačkim proizvođačem. Podsećamo, STD Group je od 1. januara 2017. ovlašćeni uvoznik, serviser i prodavac originalnih rezervnih delova za sve proizvode iz programa Kegel za teritoriju Srbije i Crne Gore.


PR

Finci uživali u autobusu sa saunom (FOTO)

Finci uživali u autobusu sa saunom (FOTO)

Finska ove godine slavi 100 godina nezavisnosti, a u zemlji hiljadu jezera se ove godine održavaju razne aktivnosti povodom ovog jubileja. Sauna je omiljena aktivnost za Fince, ali kada se ona nalazi u autobusu, to je posebna atrakcija...

Čačanski Autoprevoz prvi kupac Volvo hibridnih autobusa na zapadnom Balkanu

Čačanski Autoprevoz prvi kupac Volvo hibridnih autobusa na zapadnom Balkanu

Od početka aprila u sistem gradskog prevoza u Čačku biće uključeno 10 Volvo gradskih autobusa s hibridnim pogonom, koji je za te potrebe kupio renomirana prevoznik Autoprevoz doo. Čačak će biti prvi grad u Srbiji i na zapadnom Balkanu u kojem se za prevoz putnika koristi ne samo ovakav Volvo autobus, već i ovakav tip vozila sa modernom pogonskom grupom.

Sebastien Ogier - Rallye Monte Carlo 2023
Slika nedelje