AutoMAGAZIN - Kamioni

www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

RTEC 2017, Renault Trucks takmičenje postprodaje: izazov je ponovo tu!

RTEC 2017, Renault Trucks takmičenje postprodaje: izazov je ponovo tu!

Takmičenje postprodajnog osoblja kompanije Renault Trucks, RTEC 2017 je upravo počelo. U teorijskim testovima do aprila, takmičiće se 5.242 učesnika iz 49 država...

Zatim će se u maju 2017. godine najbolji timovi suočiti jedni protiv drugih u praktičnim izazovima na Međunarodnom velikom finalu u Lionu. Cilj ovog takmičenja je razvijanje veština potrebnih za postprodajne aktivnosti i poboljšanje stručnosti Renault Trucks distributivne mreže.


RTEC 2017 (Put ka savršenstvu/Road to Excellence Championship), drugo po redu takmičenje posvećeno postprodajnom osoblju kompanije Renault Trucks za međunarodnu distributivnu i servisnu mrežu je upravo počelo. Za titulu "Renault Trucks najbolji postprodajni tim" prijavilo se 5.242 takmičara, koji su podeljeni u 1.442 tima iz 49 država.

RTEC ima za cilj da naglasi stručnost Renault Trucks mreže tako što će okupiti najbolje postprodajne profesionalce u svetu da se takmiče jedni protiv drugih. Ali, osim što se ekipe bore da postignu što bolje rezultate, ovo takmičenje je prilika za učesnike da ojačaju timski duh, uporede iskustva sa kolegama iz drugih država, podele svoje znanje i razviju svoje veštine kako bi klijentima kompanije Renault Trucks ponudili najbolju moguću uslugu.


„RTEC takmičenje prikazuje kvalitet i tehničku stručnost Renault Trucks timova širom sveta. A ovogodišnje, drugo izdanje, već pokazuje da će biti izuzetno, jer se prijavilo 2,5 puta više učesnika nego prošle godine”, kaže Žil Kleman/Gilles Clément, potpredsednik postprodaje u kompaniji Renault Trucks.
Takmičenje je podeljeno na tri dela: dve teorijske serije, nakon čega sledi konačan praktični test na vozilima. Timovi iz Renault Trucks mreže će prvo morati da odgovore na dve serije od 35 pitanja osmišljenih da provere i razviju tehničke veštine učesnika, znanje o Renault Trucks alatima i procedurama, kao i o upravljanju odnosima sa klijentima. Nakon ovih teorijskih izazova, 24 najbolje plasirane ekipe će se sastati u Lionu, gde se nalazi sedište kompanije Renault Trucks, na velikom međunarodnom finalu u maju 2017. godine. Takmičari će učestvovati u praktičnom testu, u stvarnim radnim uslovima, u radionicama za obuku ovog proizvođača.

 

PR

 

Finci uživali u autobusu sa saunom (FOTO)

Finci uživali u autobusu sa saunom (FOTO)

Finska ove godine slavi 100 godina nezavisnosti, a u zemlji hiljadu jezera se ove godine održavaju razne aktivnosti povodom ovog jubileja. Sauna je omiljena aktivnost za Fince, ali kada se ona nalazi u autobusu, to je posebna atrakcija...

Mini sajam Kegelovih prikolica 7. aprila u Dobanovcima

Mini sajam Kegelovih prikolica 7. aprila u Dobanovcima

SDT Group, novi uvoznik i serviser poluprikolica, prikolica i specijalnih nadgradnji jednog od najpoznatijih evropskih proizvođača, nemačke kompanije Kegel /Kögel/, 7. aprila, u svom sedištu – u Dobanovcima (Sretenjska 4) organizuje druženje sa dosadašnjim i budućim kupcima i mini izložbu priključnih vozila ove renomirane marke...

Čačanski Autoprevoz prvi kupac Volvo hibridnih autobusa na zapadnom Balkanu

Čačanski Autoprevoz prvi kupac Volvo hibridnih autobusa na zapadnom Balkanu

Od početka aprila u sistem gradskog prevoza u Čačku biće uključeno 10 Volvo gradskih autobusa s hibridnim pogonom, koji je za te potrebe kupio renomirana prevoznik Autoprevoz doo. Čačak će biti prvi grad u Srbiji i na zapadnom Balkanu u kojem se za prevoz putnika koristi ne samo ovakav Volvo autobus, već i ovakav tip vozila sa modernom pogonskom grupom.

Sebastien Ogier - Rallye Monte Carlo 2023
Slika nedelje