AutoMAGAZIN - Kamioni

Najnovije vesti iz auto industrije

Volvo Trucks organizuje On-line događaja radi ubrzanja prelaska na električne kamione

Volvo Trucks organizuje On-line događaja radi ubrzanja prelaska na električne kamione

Volvo Trucks ima rešenje za ubrzavanje transformacije prelaska na električni prevoz.  Cilj je inspirisati transportne komapnije kako da učine prve važne korke ka elektromobilnosti...

Globalni On line događaj neće samo odgovoriti na uobičajena pitanja, već će i naglasiti važne poslovne aspekte elektromobilnosti.


„Ovom inicijativom želimo postaknuti kupce i prevoznike da učine prve važne korake ka elektromobilnosti. Ponuda transporta bez fosilnih materijala biće ključ za održavanje konkurentnosti “, komentariše Roger Alm, predsednik kompanije Volvo Trucks.


Volvo Trucks započeo je proizvodnju električnih kamiona već 2019. Od tada je hitnost borbe protiv klimatskih promena još više porasla.


„Mi smo preteče u električnom transportu i naporno radimo na pokretanju ove neophodne tehnološke promene. Sada se mnogi delovi slagalice spajaju, što omogućava drugim prevoznicima da drastično smanje emisiju CO2. Ovaj događaj će objasniti kako se to može uraditi “, kaže Roger Alm, predsednik kompanije Volvo Trucks.


Pored predsednika Volvo Trucks -a Rogera Alma i stručnjaka kompanije, na događaju će biti predstavnici velikih kompanija, poput Amazon i IKEA, kao i rukovodioci transportnih kompanija DFDS u Evropi i Manhattan Beer Distributors u Sjedinjenim Državama.


LINK TO EVENT


PR

Sve traženija Schwarzmüllerova Jumbo poluprikolica

Sve traženija Schwarzmüllerova Jumbo poluprikolica

U prošloj i ovoj godini u Srbiji i regionu raste tražnja za niskopodnom Jumbo poluprikolicom Schwarzmüller Sattelanhänger RH 100, jedinstvenom takve vrste na ovim tržištima po svojoj univerzalnosti, jer je fabrički prilagođena i prevozima vangabaritnih tereta, pre svega, težih građevinskih i poljoprivrednih mašina...

12345678. . .19
Rally Italia Sardegna 2024 - Tanak
Slika nedelje