AutoMAGAZIN - Kamioni

Najnovije vesti iz auto industrije

SDT Groupnovi zastupnik i serviser priključnih vozila Kässbohrer, Rolfo i Lohr

SDT Groupnovi zastupnik i serviser priključnih vozila Kässbohrer, Rolfo i Lohr

Kraj 2017. godine kompanija SDT GROUP obeležila je uspešnom realizacijom nekoliko pregovora o poslovnoj saradnji sa renomiranim proizvođačima priključnih vozila i delova i tako nastavila da ispunjava svoju osnovnu misiju - stvaranje velikog specijalizovanog multibrend prodavca i servisa komercijalnih vozila.

Nakon nemačkog Kögela, uspostavljena je saradnja sa još tri velika proizvođača, nezaobilazna u svetu transporta i logistike.


„Zadovoljstvo nam je što smo prošlu godinu završili stavivši pod naš krov tri afirmisana proizvođača autotransportera, odnosno vučnih vozova. Uz Kässbohrer Transport Technik GmbH, SDT GROUP je sada zvanično zastupnik i ovlašćeni serviser italijanskog brenda ROLFO i francuskog LOHR“, kaže Dejan Trifunović, generalni direktor SDT GROUP, ističući da će klijenti SDT-a ubuduće u servisu ove kompanije, smeštenom u Dobanovcima, moći da dobiju kompletnu uslugu i originalne rezervne delove i za vozila ta tri brenda.


PR

Sve traženija Schwarzmüllerova Jumbo poluprikolica

Sve traženija Schwarzmüllerova Jumbo poluprikolica

U prošloj i ovoj godini u Srbiji i regionu raste tražnja za niskopodnom Jumbo poluprikolicom Schwarzmüller Sattelanhänger RH 100, jedinstvenom takve vrste na ovim tržištima po svojoj univerzalnosti, jer je fabrički prilagođena i prevozima vangabaritnih tereta, pre svega, težih građevinskih i poljoprivrednih mašina...

12345678. . .19
Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje