AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

GSC GoldStrom: G-Klasa u zlatu

GSC GoldStrom: G-Klasa u zlatu

Nemačka kompanija GSC (German Special Customs) predstavila je Zlatnu oluju "GoldStorm", odnosno modifikovani Mercedes-Benz G-Klasa, koji će verovatno oboriti sa nogu bogataše sa Bliskog Istoka, ali i Evropljane koji manje vole srebro...

GSC GoldStrom: G-Klasa u zlatu

Automobil nije ofarban, već je presvučen folijom. Nije nam poznato, koja verzija je poslužila kao "baza" za preradu, ali tehnika nije promenjena. Već na prvi pogled možemo videti, da automobil izgleda znatno drugačije od baznog modela, a po izgledu kočionog sistema i izduvnog sistema, možemo pretpostaviti da se radi o verziji G 63 ili G 65.

Klasičan off-road automobil je dobio wide-body kit, u kojem dominiraju izraženi blatobrani i karbonski kao materijal. Karbon je korišćen u izradi haube, kućišta rezervnog točka, branika i maske hladnjaka. Crna maska povezuje (ili razdvaja) svetlosne grupe, koje su dobile pravougaoni izgled, umesto tradicionalnog okruglog. Zadnje svetlosne grupe, takođe su promenjene i izrađene su u LED tehnologiji.

GSC GoldStrom: G-Klasa u zlatu

Za neke, ovo je sigurno modifikacija na granici dobrog ukusa. Bez obzira na to, ovaj automobil će siguno kupiti oni koji žele značajno da se udalje od automobilske konfekcije.

Automagazin.rs

Najbolje ocene za Hankook EV i letnje gume

Najbolje ocene za Hankook EV i letnje gume

Dobro pozicionirani u odnosu na konkurenciju: Na brojnim najnovijim uporednim testovima, premium gume kompanije Hankook impresioniraju svojom udobnošću i sigurnošću, a prema pisanju specijalizovanih medija, pružaju i odličan odnos cene i performansi...

123456. . .1596
Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje