AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

JP Putevi Srbije spremni za pojačan intenzitet saobraćaja

JP Putevi Srbije spremni za pojačan intenzitet saobraćaja

JP „Putevi Srbije“ spremno i organizovano dočekuje pojačan intenzitet saobraćaja koji se očekuje tokom 1. maja i Uskrsa...

Kao i svih prethodnih godina, kako bi se obezbedio nesmetan prolazak vozila, intenziviran je rad na naplatnim stanicama, povećan je broj inkasanata i svi kanali za naplatu putarine i distribuciju kartica su u funkciji 24 časa dnevno bez pauze.


JP „Putevi Srbije“ preporučuje da vozači zbog bržeg prolaska vozila kroz naplatne stanice koriste elektronsku naplatu putarine (ENP) koja značajno skraćuje vreme putovanja i omogućava vozilima prolazak bez zaustavljanja, a ujedno predstavlja i jeftiniji vid plaćanja putarine.


Detaljne informacije o stanju na državnim putevima Republike Srbije u realnom vremenu, možete naći na internet prezentaciji JP „Putevi Srbije“ na stranici: www.putevi-srbije.rs , i putem mobilne aplikacije JP „Putevi Srbije“.


JP „Putevi Srbije” apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju ograničenja brzine i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, ne voze pod dejstvom alkohola, kako ne bi ugrozili svoj život i živote drugih.


Pratite nas i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i X!


JP „Putevi Srbije“ svim učesnicima u saobraćaju želi srećan put!


JP Putevi Srbije

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Pod okriljem Tike šopa, specijalizovane prodavnice za prodaju limitiranih serija patika i garderobe, a povodom promocije najnovijih modela Nike Air Max Plus Drift patika, u Beogradu je organizovano jedinstveno adrenalinsko iskustvo...

123456. . .1595
Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje