AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Dacia otkriva novi Sandero Stepway i Novi Logan

Dacia otkriva novi Sandero Stepway i Novi Logan

Dacia predstavlja treću generaciju modela Novi Sandero Stepway i Logan, potpuno novog dizajna (Novi Sandero neće biti dostupan na domaćem tržištu). Ove modernije verzije verno prenose duh svojih prethodnika...

Uz uvek nenadmašnu cenu i kompaktne spoljašnje dimenzije, novi modeli nude savremeniju, bogatiju opremu i više svestranosti, zadržavajući pritom svoje osnovne vrednosti, a to su jednostavnost i pouzdanost.


Danas se više nego ikada ponuda vozila Dacia savršeno podudara sa očekivanjima kupaca kojih je sve više i čije se mišljenje sve više uzima u obzir. U njihovom svakodnevnom životu kao i u njihovoj potrošnji svaka radnja danas poprima novo značenje i nove vremenske odrednice: „izolovani čin” sada je zamenjen dugoročnim „pristupom”. Posebno mesto u ovom novom sistemu zauzima automobil: radi se o kupovini na duži rok, a odabir vozila je dobro promišljen i simboličan. Zašto uvek ciljati na nešto više, kada naši kupci žele samo nešto bolje i po pravednoj ceni?!
Počevši od jednog modela koji se proširio u kompletnu i raznoliku paletu modela, Dacia već 15 godina sprovodi transformaciju automobila. Sandero je postao kultni model i bestseler a od 2017. godine je i najprodavanije lično vozilo privatnim kupcima u Evropi.


Tokom 15 godina marka Dacia se u automobilskoj industriji nametnula kao predvodnik pokreta. Radi se o vrhunskoj marki koja stvara osećaj povezanosti. To je marka čija ponuda danas poprima još jednu dodatnu dimenziju sa 2 nova modela koja su modernizovana, ali ipak fokusirana na ono što je našim kupcima važno.

Dacia otkriva novi Sandero Stepway i Novi Logan

Savremene i dinamične linije


S povišenim podvozjem Sandero Stepway postaje svestrani pustolov Dacijine palete modela. Upečatljiv dizajn spoljašnjeg dela ovog vozila poziva na beg i avanturu. Novi Sandero Stepway dodatno naglašava imidž i obeležja crossover vozila. Na prednjem delu odmah u oko upada prepoznatljiv, rebrasti i obliji poklopac motora, hromirani logotip Stepway na prednjoj maski i istaknuta krilca iznad svetala za maglu.


Silueta Novog Logana je fluidnija i dinamičnija, blago izdužena, a ovaj model je potpuno redizajniran. Fluidna krovna linija, radio-antena postavljena na kraju krova i blago smanjenje bočnih staklenih površina su doprineli da se dobije mnogo elegantnija silueta. Svetlosni potpis u obliku slova Y, točkovi u ravnini karoserije i kvalitativniji dizajn određenih elemenata poput kvaka na vratima su atributi Novog Logana.


Jedinstven svetlosni potpis


Prednja i zadnja svetla premijerno otkrivaju novi svetlosni potpis marke Dacia u obliku slova Y. Upravo zahvaljujući ovakvim svetlima ova treća generacija odiše snažnim identitetom. I napred i pozadi vodoravna linija povezuje dva svetla i ulazi u njihove okvire čime se vozila vizuealno proširuju.


Ovo je nova generacija klasika koji nude uvek isto obećanje: više pametnih rešenja, dostupnost većem broju ljudi i zadržavanje karakterističnih obeležja marke Dacia.


Priključite nam se 29. septembra 2020. da biste saznali sve o vozilima Novi Sandero i Novi Sandero Stepway.


PR

Kia EV9 finalista izbora za Evropski auto godine 2024.

Kia EV9 finalista izbora za Evropski auto godine 2024.

Kia EV9 se plasirao u finalni krug izbora za Evropski auto 2024. godine (engl. COTY). Potpuno električni SUV je prvo bio na širem spisku od 28 novih modela predstavljenih ove godine, a sada ga je žiri koji čini 59 članova iz 22 zemlje smestio među sedam najboljih...

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje