AutoMAGAZIN - Vesti

www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Petak, 13. mart – još jedan srećan dan za povoljniju kupovinu u Nissan LF Auto centru

Petak, 13. mart – još jedan srećan dan za povoljniju kupovinu u Nissan LF Auto centru

Za one koji ne robuju praznoverju, petak, 13. mart je još jedna, ovog puta jubilarna, deseta prilika da u Nissan LF Auto centru u Beogradu iskoriste brojne pogodnosti pri kupovini novih ili dodatnom opremanju i servisiranju ranije kupljenih automobila poznate japanske marke...

„Jedini među prodavcima automobila u Srbiji, u martu 2015. smo se osmelili da baš u danu za koji mnogi veruju da ne donosi sreću, kompletan asortiman vozila, dodatne opreme i servisnih usluga ponudimo po osetno povoljnijim cenama. Već prvog puta efekat je bio više nego dobar, pa je naš petak s datumom 13 postao tradicionalan dan za odličnu kupovinu. Štaviše imamo kupca koji je čak dva puta svoje nove Nissanove automobile ‘pazario’ baš u petak s datumom 13“, kaže vlasnik i direktor LF Auto centra, Srđan Đelić.

„Shodno tradiciji, 13. marta će svi modeli biti ponuđeni po posebnim cenama, pa oni koji bi da izbegnu gužvu na predstojećoj sajamskoj manifestaciji BC CAR SHOW 2020 mogu da iskoriste ovu priliku kako bi u prijatnoj atmosferi dobili sve informacije i eventualno rezervisali svoje novo vozilo. Štaviše, zainteresovanima za Nissanova vozila ćemo 13. marta ponuditi više od klasične sajamske izložbe - mogućnost da probaju većinu modela, uključujući i apsolutni hit, sasvim novu generaciju kupe-krosovera Juke, koji je pre mesec dana stigao i na naše tržište“, dodaje gospodin Đelić.

Petak, 13. mart – još jedan srećan dan za povoljniju kupovinu u Nissan LF Auto centru

Kao i ranije, u saradnji s bankama, lizing i osiguravajućim partnerima, pripremljeni su i posebni uslovi finansiranja s niskim kamatnim stopama i smanjenim troškovima obrade ali i popusti za kasko osiguranje. U Nissan LF Auto centru podsećaju da će 13. marta specijalne cene važiti kako za vozila s lagera, tako i ona koja se tog dana poruče.

Brojne povoljnosti se najavljuju i one koji su već vlasnici nekog od Nissanovih modela – za servisne usluge, dodatnu opremu i originalne rezervne delove Nissan LF Auto centar će odobravati popuste i do 20 odsto u odnosu na redovne cenovnike.

Ako neko od zainteresovanih ne uspe da iskoristi pogodnosti srećnog petka – 13. marta, idejni tvorac i organizator jedinstvene promotivne prodaje vozila i usluga već sada najavljuju da je sledeća prilika 13. novembar 2020.

PR

Virtuelna svetska premijera Nissan Ariya

Virtuelna svetska premijera Nissan Ariya

Potpuno novo vozilo je spoj dva najsnažnija Nissanova aduta – električnog vozila i crossovera. Ariya je savršen odraz Nissanove inteligentne mobilnosti u kojoj se prepliću inovativan dizajn i najnoviji sistemi za pomoć u vožnji...

Legendarni logo: Nova Opel Mokka predstavnja novu munju

Legendarni logo: Nova Opel Mokka predstavnja novu munju

Opel se obnovio novom Mokkom. Novi model je prvi koji ima Opel Vizor  kao buduće lice brenda i potpuno digitalni kokpit budućnosti, Pure Panel. Natpis "Mokka" je dizajniran posebnim fontom i sada je smešten na sredini zadnjih vrata ispod Opelove munje...

Bettina Fetzer ispred Mercedes-Benz S-Klasa 2021
Slika nedelje