AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

U novembru svi Dacia modeli uz zimske gume

U novembru svi Dacia modeli uz zimske gume

U susret zimskim mesecima, kada su svi vozači dužni da letnje gume zamene adekvatnim zimskim pneumaticima, Dacia je spremila posebnu pogodnost za svoje kupce...

Svi koji se odluče za kupovinu bilo kog vozila iz Dacija game, nezavisno od vida finansiranja,  tokom novembra mogu da računaju na dodatne 4 zimske gume.

Iz bogate Dacia ponude bi izdvojili Dacia Duster, model koji spaja udobnost i terenske sposobnosti pravog SUV-a, a sada dolazi sa potpuno novim benzinskim motorom 1.0 tce i u verziji Essential 1.0 Tce  100 startuje po ceni od 12590 €.

U mesecu novembru pored redovnih popusta i benefita zimskih guma, kupci mogu da računaju i na dodatni popust za određeni broj vozila sa lagera. Kompletnu Dacia ponudu možete proveriti kod svog najbližeg Distributera.

PR

Kia EV9 finalista izbora za Evropski auto godine 2024.

Kia EV9 finalista izbora za Evropski auto godine 2024.

Kia EV9 se plasirao u finalni krug izbora za Evropski auto 2024. godine (engl. COTY). Potpuno električni SUV je prvo bio na širem spisku od 28 novih modela predstavljenih ove godine, a sada ga je žiri koji čini 59 članova iz 22 zemlje smestio među sedam najboljih...

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje