AutoMAGAZIN - Vesti

www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Uručena nagrada za kvalitet usluga Volkswagena u 2011. godini

Uručena nagrada za kvalitet usluga Volkswagena u 2011. godini

Četvrta nagrada za kvalitet usluga Volkswagena u 2011. godini je predstavljena 29.09. u Volfsburgu. Najboljih 100 servisnih partnera iz Evrope, uključujući Rusiju i Tursku, koji su ostvarili najbolje performanse u pogledu kvaliteta usluga i zadržavanja kupaca u proteklih 12 meseci nagrađeni su na gala ceremoniji...

Kristijan Klingler, član Upravnog odbora za prodaju, održao je govor na ceremoniji i pohvalio veliku posvećenost učesnika: "Performanse u u pogledu toga kako su kupci bili zadovoljni svojom skorašnjom posetom servisu pokazuju da mi stalno unapređujemo kvalitet usluga".

Izuzetan servis je osnova za zadovoljstvo i zadržavanje kupaca i stoga predstavlja jedan od ključnih faktora uspeha za Volkswagen. Iznad svega, kvalitet usluga doprinosi tome da se učvrsti poslovanje u servisu.

Nagrada za kvalitet usluga koja je uvedena 2008. godine, fokusira se na ove aspekte. Ove godine 100 najuspešnijih servisnih partnera iz cele Evrope je ponovo odlikovano u Volfsburgu. Specijalan program je organizovan za dobitnike nagrade za kvalitet usluga Volkswagena: poseta fabrici, obuka "driving experience" i boravak u "Ritz Carlton Hotelu" u Volfsburgu.

Mihael Horn, direktor postprodaje Volkswagen brenda, u svom govoru je dodao: "Ponovo smo napredovali, naročito u pogledu redukcije stope ponovne popravke. Pored toga, svi servisni partneri koji su pobedili, nadmašili su u svojoj sistematskoj orijentaciji ka kupcima i ličnoj posvećenosti svojih zaposlenih".

Veliko nam je zadovoljstvo da se pohvalimo da je jedan domaći diler takodje bio medju nagradjenima, u pitanju je Auto Centar Petrović iz Šapca.

Porsche SCG

Grand Motors - Snižene cene za nove modele

Grand Motors - Snižene cene za nove modele

Grand Motors u saradnji sa novsadskom kompanijom Grand M, prodavcem i serviserom automobila i lakih komercijalnih vozila Ford, na ovogodišnjem, 11. Auto show predstavlja najzanimljivije modele iz svoje ponude, koje potencijalnim kupcima nudi po posebnim, za ovu priliku osetno nižim cenama.

Pininfarina okončala proizvodnju karoserija

Pininfarina okončala proizvodnju karoserija

Italijanska kompanija Pininfarina prestaje da proizvodi karoserije, a dalja aktivnost ove italijanske kompanije će biti usmerena na automobilski dizajn. Podsetimo, kompanija Pininfarina se proslavila po dizajniranju automobila marki Ferrari, Ford i Fiat...

Dacia servisni komplet

Dacia servisni komplet

Na jučerašnjoj konferenciji za medije, kompanija Renault Nissan Srbija je najavila veoma zanimljivu akciju za vlasnike automobila marke Dacia. U znak zahvalnosti za vernost, Dacia je za svoje klijente pipremila poseban Dacia servisni komplet, koji podrazumeva originalne delove i kontrolu vozila po standardizovanom obrascu "Renault semafor"...

Jeep: Plan proizvodnje do 2014. godine

Jeep: Plan proizvodnje do 2014. godine

Koncern Fiat Group je na nedavnom sastanku investitora, objavio plan proizvodnje za marku Jeep. Prema prilično smelim planovima, prodaja američkog proizvođača terenskih automobila 2014. godine će dostići brojku od 850 hiljada vozila. Podsetimo, prošle godine Jeep je u svetu prodao 419.000 vozila...

Jadranski sajam Budva - 14. sajam automobila

Jadranski sajam Budva - 14. sajam automobila

Na 5.000 m² izložbenog prostora, od čega 3.600 m² pod halama, na Jadranskom sajmu u Budvi održan je 14. sajam automobila. Bilo je prisutno 25. registrovanih izlagača koji su predstavili automobile, terenska vozila, laka dostavna vozila, motocikle, vozila za zabavu, prateći auto program i novine Auto.

Mercedes-AMG E 63 S (2021)
Slika nedelje