AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Nissan-LF Auto Centar - Uz LF finansiranje, Nissan X-TRAIL već za 1.600 evra!

Nissan-LF Auto Centar - Uz LF finansiranje, Nissan X-TRAIL već za 1.600 evra!

Ovlašćeni prodavac i serviser Nissan automobila, beogradski Nissan-LF Auto Centar, ograničenu količinu najprodavanijeg SUV-a na svetu, modela X-TRAIL u verziji 1.7D XT 4WD Tekna nudi po nikad povoljnijim uslovima: uz veliki popust, ali i sa svojim modelom finansiranja, koji omogućava da se ključevi novog vozila dobiju za samo 1.600 evra!

„Za određen broj vozila odmah spremnih za isporuku odobravamo specijalan popust - za fizička lica od 5.000 evra naviše (u dinarskoj protivvrednosti), dok su za pravna lica i preduzetnike popusti još veći - od 6.500 evra naviše, u zavisnosti od verzije“, kaže direktor i vlasnik Nissan-LF Auto Centra, Srđan Đelić.

„Uz to, pored standardne ponude finansiranja (kredit ili lizing) putem Nissan finansiranja, LF je obezbedio i svoje, LF finansiranje, pa pravna lica i preduzetnici u startu mogu da plate samo 1.600 evra i da odmah odvezu svoje novo vozilo. Napominjem da su u aranžman LF finansiranja uključeni kasko osiguranje za prvu godinu i produžena garancija - umesto standardne tri godine ili 100.000 km, kupac dobija petogodišnju garanciju ili do 160.000 pređenih kilometara“, dodaje gospodin Đelić.

Podsećamo da je Nissan X-TRAIL nedavno dobio novi, tehnički vrlo napredan i ekonomičan 1.7 dCi dizel motor od 150 KS, s kojim ovaj u svemu atraktivan SUV, u zavisnosti od menjača (ručni šestostepeni ili X-tronic automatizovani), prosečno troši samo 5,9, odnosno 6,4 litra dizela na 100 km.

U trenutnoj specijalnoj ponudi Nissan-LF Auto Centra je X-TRAIL s tim agregatom, pogonom na obe osovine (4x4) i najvišim paketom opreme – Tekna, u kojem su, između ostalog: bezbednosni sistemi ABS, EBD, NISSAN Chassis Control, dvozonski automatski klima-uređaj, NISSAN Connect Gen2Kai s ekranom od sedam inča, četiri kamere za kompletno „nadgledanje“ oko vozila (Around View Monitor), NISSAN Connect Touchscreen navigacija, kožom presvučeni kolo upravljača i ručica menjača, kožom obložena sedišta, grejanje prednjih i zadnjih sedišta, Bose audio sistem, električno otvaranje staklenog krova, krovni nosači, električno otvaranje prtljažnika, aluminijumski naplaci od 19 inča, LED svetla sa ASF sistemom, Start/Stop sistem, kao i brojni, korisni pomoćnici vozaču - sistemi za automatsko prepoznavanje saobraćajnih znakova i za izbegavanje frontalnog sudara, parking senzori napred i nazad, inteligentni sistem za parkiranje, pomoć pri kretanju uzbrdo (Hill Start Assist)...

U Nissan-LF Auto Centru kažu da će odluka o ovoj, svakako dobroj kupovini biti lakša ako potencijalni kupac obavi probnu vožnju, koja se može zakazati u prodajno-servisnom centru na Novosadskom autoputu 73a. Na toj adresi se mogu razgledati i probati i drugi modeli iz ponude renomiranog japanskog proizvođača.

PR

Svetska premijera nove Toyote GR Yaris

Svetska premijera nove Toyote GR Yaris

Nova Toyota GR Yaris imala je svetsku premijeru na Salonu automobila Tokio 2024, uz predstavljanje brojnih tehničkih, dizajnerskih i konstrukcionih poboljšanja koja obećavaju još bolje iskustvo sportske vožnje...

Putevi Srbije - Pažljivo vozite zbog vremenskih uslova

Putevi Srbije - Pažljivo vozite zbog vremenskih uslova

JP „Putevi Srbije" apeluje na sve učesnike u saobraćaju da posebno budu oprezni, poštuju ograničenja brzine i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, s obzirom da se prema najavi Hidrometereološkog zavoda u večernjim satima očekuju snežne padavine...

2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje