AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Besplatne provere antifriza i akumulatora u Ford servisima

Besplatne provere antifriza i akumulatora u Ford servisima

Pod sloganom „Spremni za jesen, uz malu pomoć Ford servisa“, Grand Motors, ovlašćeni uvoznik, prodavac i serviser Ford automobila i lakih komercijalnih vozila i mreža ovlašćenih Ford servisa u Srbiji vlasnicima vozila ove marke do kraja godine nude nekoliko besplatnih pregleda...

Besplatne provere antifriza i akumulatora u Ford servisima

... i značajne popuste pri kupovini određene grupe originalnih rezervnih delova.
Ova jesenja servisna kampanja, koja važi za sva Ford vozila – bez obzira na starost, obuhvata besplatnu proveru tečnosti za hlađenje (antifriza) i stanja akumulatora.


Ukoliko je potrebna zamena akumulatora, vlasnicima se nudi mogućnost da ih kupe uz 15 odsto popusta. Isti popust se odobrava i svim drugim kupcima akumulatora u maloprodaji rezervnih delova Ford/Motocraft, bez obzira gde je konstatovana potreba za zamenom.

Besplatne provere antifriza i akumulatora u Ford servisima

Od 1. oktobra 15 odsto su jeftiniji i još neki originalni Ford i Ford Motorcraft delovi: metlice brisača, grejači goriva za dizel motore i svećice za benzinske motore.


Popust u istom iznosu se odobrava i pri kupovini određenih originalnih rezervnih delova za Fordova vozila starija od četiri godine: za klinaste i zupčaste kaiševe i setove pumpi za vodu sa zupčastim kaiševima. Ako se vlasnik odluči da ove delove ugradi u ovlašćenom servisu, za uslugu zamene se primenjuju specijalne, osetno niže cene.


Uporedo sa jesenjom akcijskom ponudom delova i usluga, u servisnoj mreži Grand Motorsa i njegovih ovlašćenih partnera već mogu da se nabave kompleti točkova sa zimskim pneumaticima, jer, podsećamo, od 1. novembra takva oprema je u Srbiji zakonski obavezujuća. Ford zimski kompleti točkova su uvek sastavljeni od originalnih Ford delova i pneumatika renomiranih proizvođača, čime se kupcima/vlasnicima vozila garantuje kvalitet. U kompletima su četiri zimska pneumatika, četiri čelična naplatka, set ventila sa senzorima pritiska, set poklopaca točkova („radkapni“) i matice. Za skladištenje točkova van sezone, u odabranim Ford centrima u ponudi je i „Hotel za gume“.


PR

Svetska premijera nove Toyote GR Yaris

Svetska premijera nove Toyote GR Yaris

Nova Toyota GR Yaris imala je svetsku premijeru na Salonu automobila Tokio 2024, uz predstavljanje brojnih tehničkih, dizajnerskih i konstrukcionih poboljšanja koja obećavaju još bolje iskustvo sportske vožnje...

Putevi Srbije - Pažljivo vozite zbog vremenskih uslova

Putevi Srbije - Pažljivo vozite zbog vremenskih uslova

JP „Putevi Srbije" apeluje na sve učesnike u saobraćaju da posebno budu oprezni, poštuju ograničenja brzine i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, s obzirom da se prema najavi Hidrometereološkog zavoda u večernjim satima očekuju snežne padavine...

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje