AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Otvoren ovlašćeni servis za BMW i MINI starija vozila

Otvoren ovlašćeni servis za BMW i MINI starija vozila

Otvoren je novi ovlašćeni servis za BMW i MINI vozila, jedinstven u jugoistočnoj Evropi po tome što je namenjen BMW i MINI vozilima starosti 6 ili više godina.

Kroz Servis 6+ vlasnicima starijih BMW i MINI vozila na našem tržištu omogućena je kompletna usluga kakvu pružaju vrhunski ovlašćeni servisi, ali sa čak i do 50% nižim cenama servisiranja shodno starosti vozila, kako bi vlasnici ostali zadovoljni korisnici ovih premijum brendova i nakon isteka garancije i određenog broja godina.

 

Novi servisni centar na Novom Beogradu u ulici Omladinskih brigada 33a opremljen je originalnom dijagnostikom i specijalnim alatima, a zaposleni su sertifikovani u skladu sa najvišim BMW standardima. Vlasnicima BMW i MINI vozila ponuđena je kompletna usluga na jednom mestu, od mehaničarskih, električarskih, vulkanizerskih, preko limarsko-farbarskih usluga odnosno havarijskih popravki, do usluga centriranja trapa, pranja vozila i tehničkog pregleda.


Održavanjem vozila u ovom servisu zadržava se evidencija o servisnoj istoriji vozila, što vozilu daje dodatnu vrednost kako sa aspekta bezbednosti i dugotrajnosti, tako i sa aspekta njegove tržišne vrednosti kao polovnog vozila.
Servis BMW i MINI vozila moguće je zakazati putem emaila servis.prijem@bmwservis.rs ili telefona 011/20 10 911, a više informacija o Servisu 6+ nalazi se na www.bmwservis.rs.


PR

 

Svetska premijera nove Toyote GR Yaris

Svetska premijera nove Toyote GR Yaris

Nova Toyota GR Yaris imala je svetsku premijeru na Salonu automobila Tokio 2024, uz predstavljanje brojnih tehničkih, dizajnerskih i konstrukcionih poboljšanja koja obećavaju još bolje iskustvo sportske vožnje...

Putevi Srbije - Pažljivo vozite zbog vremenskih uslova

Putevi Srbije - Pažljivo vozite zbog vremenskih uslova

JP „Putevi Srbije" apeluje na sve učesnike u saobraćaju da posebno budu oprezni, poštuju ograničenja brzine i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, s obzirom da se prema najavi Hidrometereološkog zavoda u večernjim satima očekuju snežne padavine...

2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje