AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Putevi Srbije: čuvajte zdravlje, koristite beskontaktno plaćanja putarine

Putevi Srbije: čuvajte zdravlje, koristite beskontaktno plaćanja putarine

JP "Putevi Srbije" obaveštava javnost da će tokom narednog vikenda, 25. i 26.07.2020. godine, promovisati Elektronsku naplatu putarine na prodajnim mestima ovlašćenih distributera...

• kompanije MOL, benzinska stanica „Subotica 2“ , Sećanski put 142 , Subotica, u periodu od 09:00 do 15:00 i
• kompanije OMV, auto-put Beograd -Novi Sad, kod Beške - benzinska stanica „Beška 2“, u periodu od 09:00 do 15:30


Zaposleni Puteva Srbije, Sektora za naplatu putarine, svim zainteresovanima prezentovaće uređaj za elektronsku naplatu putarine, ukazati na prednosti korišćenja iste, omogućiti kupovinu ili dopunu uređaja.


Svi učesnici promocija biće informisani o novinama iz oblasti elektronske naplate putarine, mobilnoj aplikaciji, elektropunjačima i svim drugim aktuelnostima u cilju unapređenja sistema naplate putarine.


Koristite elektronsku naplatu putarine, jer omogućava najbrži prolazak kroz naplatne stanice, bez zaustavljanja, značajno skraćuje vreme putovanja i predstavlja jeftiniji vid plaćanja putarine.


Čuvajte Vaše zdravlje i cenite Vaše vreme, koristite ENP!


PR

COTY 2024: poznato 7 finalista

COTY 2024: poznato 7 finalista

Iako je udeo električnih automobila u prodaji novih automobila u Evropi dostiže manje od 15 % tržišta, na listi finalista za COTY 2024 ne nalazi se nijedan model koji ne može da radi na baterije. I prvi put se automobil poreklom iz Kine nalazi na ovoj prestižnoj listi...

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje