AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Putevi Srbije: spremni za poslednji avgustovski vikend

Putevi Srbije: spremni za poslednji avgustovski vikend

„Putevi Srbije“ spremno i organizovano dočekuje poslednji avgustovski vikend, jedan od najfrekventnijih u letnjoj sezoni, kada se očekuje pojačan intenzitet saobraćaja na srpskim autoputevima...

Intenzivirali smo rad na naplatnim stanicama, svi naplatni kanali, kanali za distribuciju kartica i kanali za elektronsku naplatu putarine (ENP) rade 24 časa dnevno bez pauze, dok povećan broj inkasanata obezbeđuje nesmetan prolazak vozila na autoputevima u Republici Srbiji.

Korisnike autoputeva i učesnike u saobraćaju blagovremeno informišemo o eventualnim zadržavanjima na naplatnim stanicama, prekidima saobraćaja, stanju na putnoj mreži i ostalim značajnim informacijama korisnim za bezbedno i nesmetano odvijanje saobraćaja: putem internet stranice www.putevi-srbije.rs aplikacije za mobilne telefone „Putevi Srbije“, društvenih mreža kao i promenljivih poruka na portalima postavljenih duž autoputeva.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju na maksimalan oprez i strpljenje u vožnji!

Na put posebno na dužim relacijama, krećite odmorni, u jutarnjim časovima kada su temperature vazduha ugodnije za vožnju, obratite pažnju na radove, prilagodite brzinu kretanja uslovima na putu i poštujte ograničenja brzine i postojeću saobraćajnu signalizaciju!

„Putevi Srbije“ svim učesnicima u saobraćaju želi srećan put!

PR

Svetska premijera nove Toyote GR Yaris

Svetska premijera nove Toyote GR Yaris

Nova Toyota GR Yaris imala je svetsku premijeru na Salonu automobila Tokio 2024, uz predstavljanje brojnih tehničkih, dizajnerskih i konstrukcionih poboljšanja koja obećavaju još bolje iskustvo sportske vožnje...

2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje