AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Video: BMW M5 nije samo za tate - pogledajte kako vozi ova mama!

Video: BMW M5 nije samo za tate - pogledajte kako vozi ova mama!

BMW je prikazao zanimljivu reklamu, koja ima za cilj da ukaže, da nove generacija modela BMW M5 nije samo za tate, već i za mame!

Kratko i jasno - supersedan BMW M5 je auto za svakoga. Podsetimo, najnovija generacija ovog automobila opremljena je agregatom maksimalne snage 600 KS i sistemom pogona na sve točkove xDrive.


BMW u novoj američkoj reklami predstavlja M5 sa M Performance Parts i pokazuje jednu porodicu koja je odana modelu M5. Glavnu ulogu igra mama, koja vozi novu generaciju modela M5 (F90). Pre nego što doće kod svog sina, koji se igra sa BMW M5 (E60), i supruga koji u garaži ima BMW M5 (E39), ona se oslobađa streasa tako što pali pneumatike na svom ljubimcu. Da li je ovo idealna supruga i majka. Mi mislimo da jeste! Bravo mama!


VIDEO:



Automagazin.rs

COTY 2024: poznato 7 finalista

COTY 2024: poznato 7 finalista

Iako je udeo električnih automobila u prodaji novih automobila u Evropi dostiže manje od 15 % tržišta, na listi finalista za COTY 2024 ne nalazi se nijedan model koji ne može da radi na baterije. I prvi put se automobil poreklom iz Kine nalazi na ovoj prestižnoj listi...

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje