AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Automobilom izleteo sa puta na krov kuće, vlasnik to nije ni primetio (FOTO)

Automobilom izleteo sa puta na krov kuće, vlasnik to nije ni primetio (FOTO)

Stanovnici rezidencijalne četvrti u kalifornijskom Haywardu bili su svedoci neobične saobraćajne nezgode. Na jednu kuću "aterirala" je siva Honda Civic, vlasnik doma to nije ni primetio, ujutru sasvim normalno otišao na posao...

Medijska kuća ABC7 informisala je, da je vozač izgubio kontrolu nad automobililom, izleteo sa kolovoza, udario u stubove pored puta, koji su ga "katapultirali" na krov kuće. U ovoj neobičnoj saobraćajnoj nezgodi, oštećen je krov i zid kuće. 

Automobilom izleteo sa puta na krov kuće, vlasnik to nije ni primetio (FOTO)

Incident se dogodio proteklog utorka, oko 2 sata posle ponoći. Vlasnici kuće su spavali u spavaćoj sobi i ništa nisu čuli. Earl Mowry i njegova supruga nisu bili ni svesni šta se dogodilo, kao ni njihovi susedi, koji su tek sutradan saznali za ovaj neobičan incident. Zanimljivo je da vlasnici kuće nisu primetili ništa čudno ni ujutru, kada su krenuli na posao, jer je Honda bukvalno preletela dvorište i završila na krovu, ne oštetivši travnjak.


Vozač je napustio mesto nesreće, tako da je pred vlastima puno posla, jer je potrebno istražiti sve relevantne detalje od trenutka kada se nezgoda dogodila do momenta prijave. Mowry ističe, da je najvažnije da niko nije povređen, ali da očekuje da osiguravajuća kompanija plati nastalu štetu.


Automagazin.rs

COTY 2024: poznato 7 finalista

COTY 2024: poznato 7 finalista

Iako je udeo električnih automobila u prodaji novih automobila u Evropi dostiže manje od 15 % tržišta, na listi finalista za COTY 2024 ne nalazi se nijedan model koji ne može da radi na baterije. I prvi put se automobil poreklom iz Kine nalazi na ovoj prestižnoj listi...

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje