AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

BMW Serije 2 Active Tourer sa 1% kamate ili za 222€ mesečno

BMW Serije 2 Active Tourer sa 1% kamate ili za 222€ mesečno

BMW Srbija je pripremio posebnu ponudu za BMW Serije 2 Active Tourer. Pored akcijskih cena sa popustom i do 3.000 evra, u saradnji sa BMW Financial Services u ponudi su i dva atraktivna vida finansiranja vozila...

- Beneficirana kamatna stopa od 1% putem standardnog lizinga
- Rata od 222€ putem BMW Select Financing


Lizing ponude BMW Financial Services mogu biti idealno rešenje za kupovinu novog BMW automobila jer klijent bilo kada može zameniti svoj automobil za neki drugi i na taj način uvek voziti najnoviji BMW. Za BMW Serije 2 Active Tourer obezbeđena je beneficirana kamatna stopa od 1% uz akcijsku cenu vozila od 24.500 evra za model 218i.


BMW Select Financing predstavlja novi način finansiranja u kome kupci mogu prilagoditi celokupan plan otplate vozila prema svojim potrebama i u skladu sa budžetom. Ovaj jedinstven način finansiranja omogućava da kupac kreira ratu po svojoj želji, kao i otkupnu vrednost automobila po isteku poslednje rate.


Posebna ponuda za BMW Serije 2 ujedno uključuje i BMW Service Inclusive kao standardnu uslugu, paket koji podrazumeva besplatno redovno održavanje u trajanju od pet godina ili do pređenih 100.000 kilometara za BMW vozila, a prema uslovima propisanim od strane prozvođača. Tokom ovog perioda vozači će moći da uživaju u svakom trenutku vožnje svog BMW automobila – bez ikakvih briga oko servisiranja i održavanja.


BMW Serije 2 Active Tourer prvi je BMW u klasi kompaktnih premijum automobila. Predstavlja idealno vozilo za ljude sa aktivnim životnim stilom koji, pored druge vrhunske sportske opreme, žele prostranu unutrašnjost i fleksibilnost. Snažan i dinamičan, sa prednjim pogonom, ovaj automobil mali je potrošač, i poseduje veliki prtljažnik od 468 litara u osnovi sa mogućnošću proširenja na 1510 litara, što ga čini savršenim porodičnim automobilom.


Do novog BMW automobila možete doći i putem programa BMW Premium Selection. Ukoliko je Vaše vozilo kupljeno kao novo u Srbiji, bez obzira na marku, staro do 6 godina i nije prešlo više od 150.000 kilometara, ispunili ste uslov za otkup Vašeg vozila. Vaše korišćeno vozilo možete iskoristiti i kao učešće za novi BMW automobil pod najpovoljnijim uslovima.


BMW Serije 2 Active Tourer dostupan je za test vožnju u BMW prodajnim salonima. Za više informacija o specijalnoj ponudi posetite sajt www.bmw.rs .


Za vozilo koje je daleko od prosečnog – ne čekajte sutra.


PR

Slavna Mazda Red

Slavna Mazda Red

Mazda Motor Corporation je uspešno primenila sopstvenu tehnologiju bojenja Takuminuri[i] i razvila posebnu boju Artisan Red Premium...

Četiri nagrade What Car? za Kiju

Četiri nagrade What Car? za Kiju

Kia je na dodeli nagrada za automobil godine revije What Car? za 2024. godinu osvojila četiri nagrade, uključujući pobedu u dve glavne kategorije za Kia Sportage i Kia EV6...

Renault Symbioz
Slika nedelje