AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

BMW električna vozila na Mašinskom fakultetu

BMW električna vozila na Mašinskom fakultetu

U petak 21. aprila u okviru konferencije “Električna vozila – budućnost u saobraćaju“ održane na Mašinskom fakultetu, direktorka Delta Auto grupe Aleksandra Đurđević održala je gostujuće predavanje pod nazivom “ BMW viđenje mobilnosti budućnosti”.

BMW električna vozila na Mašinskom fakultetu

Ovom prilikom prisutnim gostima kroz prezentaciju i test vožnje specijalno je predstavljen model BMW i3 vozila.


Predavanje u okviru konferencije “Električna vozila – Budućnost u saobraćaju” posvećeno je BMWi podbrendu koji je ove godine Delta Motors premijerno predstavio na Beogradskom Sajmu, i tom prilikom dobio posebno priznanje za uvođenje automobila na električni pogon na tržište Srbije.

BMW električna vozila na Mašinskom fakultetu

Projekat “Beograd – lider zelene mobilnosti” predstavlja deo Zelene Balkanike, kojim će Hidria i automobilski klaster Slovenije sa brojnim međunarodnim partnerima i u partnerstvu sa mnogim lokalnim firmama u svakoj zemlji jugoistočne Evrope, omogućiti zelenu mobilnost na auto-putu od Minhena preko Salzburga, Ljubljane, Zagreba i Beograda do Skoplja, i preko takozvane Zelene Adriatike do Podgorice, Tirane te preko Dubrovnika Splita i Zadra do Kopra, gde se sprema pokretanje Inovativnog centra zelene mobilnosti, koji će da razvija visokotehnološka rešenja u te svrhe.


PR

Slavna Mazda Red

Slavna Mazda Red

Mazda Motor Corporation je uspešno primenila sopstvenu tehnologiju bojenja Takuminuri[i] i razvila posebnu boju Artisan Red Premium...

Četiri nagrade What Car? za Kiju

Četiri nagrade What Car? za Kiju

Kia je na dodeli nagrada za automobil godine revije What Car? za 2024. godinu osvojila četiri nagrade, uključujući pobedu u dve glavne kategorije za Kia Sportage i Kia EV6...

Renault Symbioz
Slika nedelje