AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Uvećava se klub dobitnika EKO Serbia nagradne igre

Uvećava se klub dobitnika EKO Serbia nagradne igre

Prvi dobitnici dnevnih nagrada EKO Serbia nagradne igre „1.000 evra svaki dan i na kraju stan!“ već su poznati...

Uvećava se klub dobitnika EKO Serbia nagradne igre

Zorica Irević, vaspitačica iz Beograda, Nada Jovanović, profesorka iz Niša, Srđan Zuković, ugostitelj iz Novog Sada, Milorad Romek, vozač iz Stare Pazove, Vladimir Jovanović iz Obrenovca samo su neki od prvih 10 do sada izvučenih dobitnika, koji svojih 1.000 evra već mogu da potroše u duhu predstojećih praznika.


Ne kriju iznenađenje zbog toga što su će baš oni otići kući sa punijim novčanikom, ali i otkrivaju da su se potajno nadali dobitku:
Zorica Irević je mlada mama koja se potajno nadala nagradi kada je saznala za EKO Smile nagradnu igru. „Upravo smo renovirali stan, stigla nam je prinova i novac nam je više nego dobrodošao.“ Nada Jovanović kaže da je nagrada potpuno iznenađenje za nju i njenu porodicu. „Informaciju o dobitku sam primila u vreme porodičnog gledanja crtanog filma, samo dan nakon što smo sipali gorivo na EKO pumpi.“ Ocenjuje dobitak neverovatnim, ali istinitim i vrlo korisnim, obzriom na predstojeće praznike. Srđan Zuković nagradu vidi kao zatvaranje kruga dobrote koju pokušava iz uloge ugostitelja da prenese na sve svoje mušterije. „Smatram da je pokretanje nagradne igre divan gest od strane kompanije EKO Serbia za sve lojalne, višegodišnje potrošače kao što sam i sam, ali i sve nove potrošače EKO derivata i usluga.“ Svoju nagradu će potrošiti na odmor koji do sada nije planirao, ali koji je svakako dobrodošao.

Uvećava se klub dobitnika EKO Serbia nagradne igre

Pred novogodišnje praznike dodatni novac je uvek dobro došao, a lista srećnih dobitnika će se do 24. decembra iz dana u dan uvećavati. Svaki od potrošača sa minimalnim iznosom računa od 1.500 dinara sa bilo koje od EKO benzinskih stanica širom Srbije i provlačeći Smile karticu automatski učestvuje u igri i ima šansu da osvoji 1.000 evra svakog dana. Svaka nova kupovina u navedenom iznosu uz Smile karticu povećava šansu da postanete dobitnik jedne od nagrada.


Za dnevne nagrade od 1.000 evra, u dnevnim izvlačenjima učestvuju sve transakcije od prethodnog dana od 00.00h do 23.59h. Dobitnici se izvlače nasumičnim softverskim odabirom iz baze registrovanih transakciјa EKO Smile kartice, uz prisustvo tročlanog žirija, čiji se članovi povremeno menjaju, tokom traјanja nagradne igre.

Uvećava se klub dobitnika EKO Serbia nagradne igre

Svi potrošači i oni koji osvoje dnevne nagrade, kao i oni koji ih ne osvoje učestvovaće u finalnom izvlačenju za glavnu nagradu – stan u Beogradu veličine 44 m2 sa pripadajućim parking mestom. Dobitnik će biti objavljen na javnom izvlačenju u TC usce 24. Decembra u 18h. Svi detalje o nagradnoj igri i prvim dobitnicima mogu se pogledati na www.ekonagradnaigra.rs.


PR

 

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje