AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Specijalna akcija u PSC Komnenović

Specijalna akcija u PSC Komnenović

U svakodnevnom životu često se susrećemo sa nedostatkom prostora za odlaganje stvari koje ne koristimo. Isti problem imaju svi vozači na početku zimske i letnje sezone, u periodu kada se menjaju gume...

Lepa vest zbog koje će vlasnici četvorotočkaša konačno moći da odahnu stiže nam iz PSC Komnenović, gde svi vozači koji kupe gume i zakažu njihovu zamenu u septembru, na poklon dobijaju smeštaj za letnje gume do proleća. A dodatna povoljnost je ta što će im usluga zamene pneumatika biti jeftinija za 20 odsto.

Ako i vi poput većine vozača nemate garažu ili drugi adekvatan prostor za čuvanje guma, ova usluga je idealna za vas!


Kako bi gume duže trajale čuvaju se u posebno opremljenom prostoru PSC-a Komnenović, gde nema vlage, hemikalija i sunčeve svetlosti. Posebna pogodnost je ta što ne morate lično da ih čistite od prljavštine i kamenčića.

Specijalna akcija u PSC Komnenović

U tom prodajno-servisnom centru kažu da su svesni činjenice da sezonske gume predstavljaju značajnu investiciju i da se prema njima treba odgovorno ophoditi. Istovremeno ističu da su gumama neophodni adekvatni uslovi kako bi održale svoj kvalitet, rok trajanja i spremno dočekale svoju sezonu.

Pored ove usluge, ovlašćeni Opelov servis obavlja i mehaničarske, električarske, elektroničarske, limarske kao i farbarske radove, zamenu auto stakala i čuvanje pneumatika i servisiranje klima uređaja.


PSC Komnenović nalazi se u ulici Dragoslava Srejovića 2c na Paliluli. Radno vreme je od ponedeljka do petka od 08-18h i subotom od 08-13h ili nas pozovite na +381(11) 4141-720 i zakažite pregled svog vozila.


PSC Komnenović – za siguran smeštaj vaših guma!

 

PR

 

2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje