AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Linija Fiat Professional ima mnogo Talenta

Linija Fiat Professional ima mnogo Talenta

Fiat Professional predstavlja Talento, model koji je, zahvaljujući velikoj nosivosti, idealan saradnik za profesionalce koji se kreću po gradskim ulicama, kao i za one na otvorenim putevima. Model se odlikuje svestranošću i mogućnošću prilagođavanja najrazličitijim potrebama kupaca.

Njegovo ime – Talento – dočarava urođeni kvalitet i koncept visoke vrednosti, podsećajući na naziv antičkog novčića, u skladu sa najboljom tradicijom brenda Fiat Professional. Ime nosi veliku simboličku vrednost i upućuje na mogućnosti i sposobnosti vozila i – ukratko – na njegov talenat. Sve njegove funkcije su od suštinskog značaja za odgovor na izazove budućnosti.


Kada je reč o stilu, novi Talento se odlikuje kompaktnošću i skladnim proporcijama: izdužen vetrobran je funkcionalno spojen sa kratkom haubom, tako da prednji deo vozila ostavlja impozantan ali dinamičan utisak. Horizontalna struktura, sa smelim, jasnim linijama, u skladu sa duhom nove game Fiat Professional povećava širinu i nosivost vozila, što je jasno sugerisano četvrtastim oblikom zadnjeg dela, istovremeno prenoseći ideju dinamičnosti i stabilnosti. Novi model je izveden sa pouzdanim, snažnim i štedljivim turbo i twin turbo dizel motorima, koji isporučuju do 145 KS.

Linija novog modela Talento predstavlja vezu između modela Doblò Cargo i Ducato i uvećava opseg kapaciteta i dužina tovarnog prostora u ponudi game Fiat Professional, dajući sveobuhvatne, zadovoljavajuće odgovore na sve potrebe poslovnog prevoza tereta.


Kao rezultat, dobijeno je funkcionalno vozilo koje maksimizuje rad, vreme i prihode, fokusirajući se na stvarne potrebe kupaca, kroz čitav niz verzija, uključujući kombi vozila, minibus verzije, kamionete i vozila sa ravnim platformama. Talento – sa jednostavnom, kompletnom linijom – i Fiat Professional – sa sveobuhvatnim linijama modela i organizacijom prilagođenom profesionalcima – zadovoljavaju sve potrebe kupaca koji traže sve specifičnija rešenja.


PR

COTY 2024: poznato 7 finalista

COTY 2024: poznato 7 finalista

Iako je udeo električnih automobila u prodaji novih automobila u Evropi dostiže manje od 15 % tržišta, na listi finalista za COTY 2024 ne nalazi se nijedan model koji ne može da radi na baterije. I prvi put se automobil poreklom iz Kine nalazi na ovoj prestižnoj listi...

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje