AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Renault KADJAR AVANTURA - Prvo skoči, pa reci Kadjar!

Renault KADJAR AVANTURA - Prvo skoči, pa reci Kadjar!

Da li poznaješ nekoga ko mašta o nečem novom, smelom, ludom? Da li poznaješ nekoga kome je potrebno da se isključi? Prijavi njega ili nju na ekstremni izazov sa Renault Kadjarom i pripremimo mu zajedno nezaboravno iznenađenje!

Renault KADJAR AVANTURA - Prvo skoči, pa reci Kadjar!

Dejana Komadina, PR Renault Nissan Srbija i Milan Belin, generalni direktor, najavili su ovu zanimljivu akciju.

 

Renault Nissan Srbija želi korisnicima da približi avanturistički duh Kadjara, i omogući i autentična iskustva korisnicima, koje Kadjar donosi. U tom smislu, u periodu od 19. do 26. septembra na web stranici www.pocnidazivis.kadjar.rs traje prijavljivanje korisnika za Kadjar avanturu.

Pogledajte: Renault Kadjar stigao u Srbiju - Naši prvi utisci.

 

Zvanični hashtag aktivacije je #KADJARizazov, a mehanika je takva da on-line korisnici i posetioci stranice tokom ovog perioda prijavljuju svog kandidata za neočekivanu avanturu, a koja uključuje vožnju Kadjarom i tandem skok padobranom sa 3 200 metara nadmorske visine.

Renault KADJAR AVANTURA - Prvo skoči, pa reci Kadjar!

Prijavljeni kandidat ni ne pretposavlja šta mu se sprema kao i da je prijavljen za avanturu, do poslednjeg trenutka, a ako bude izabrani dobitnik: inicijator prijave i Renault tim dolaze po njega, "otimaju" ga i vode na uzbudljivo iskustvo.

Petar Lončar, sportista Red Bulla, dvostruki svetski rekorder u akrobatskom paraglajdingu je naš partner u KADJAR avanturi. Prijavljivanje za KADJAR avanturu traje on-line od 19.-26.09.2015. i imena šest finalista biće poznata 27.09.2015. Od ukupno šest finalista, biće izabrana dva dobitnika, čiji podaci će biti objavljeni na www.pocnidazivis.kadjar.rs 29.09.2015.

Renault KADJAR AVANTURA - Prvo skoči, pa reci Kadjar!

Milan Belin je istakao, da možete prijaviti samo osobu koju dobro poznajete.


Dobitnici će imati šansu za tandem skok padobranom sa visine od 3 200 metara i vožnju Renault Kadjarom, a sve će biti omogućeno 03.10.2015.

Renault Nissan Srbija objaviće video izveštaje sa održanih avantura 9. i 12.10.2015. na portalu www.pocnidazivis.kadjar.rs.

Foto: Milomir Bošković - Automagazin portal

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje