AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

IAA Frankfurt 2015 - Hyundai

IAA Frankfurt 2015 - Hyundai

U Frankfurtu na  medjunarodnom sajmu automobila 2015. Hyundai Motor će predstaviti svu strast svog brenda,  novim modelima, vizionarskim konceptom automobila i inovativnim  tehnologija...

IAA Frankfurt 2015 - Hyundai

Novi Hyundai i20 Activ model  i novi Santa Fe će premijerno  biti izloženi na štandu kompanije  Hyundai. Ovogodišnja postavka modela kompanije Hyundai   predstavlja ujedno i najmladju ikad  paletu vozila predstavljenu u Evropi. Svi modeli su manje od dve godine na tržištu.

Android Smartphone mirroring tehnologija za automobile će takodje premijerno biti predstavljena u novom modelu i40, što svrstava kompaniju medju prve proizvodjače koji će svojim kupcima u Evropi ponuditi ovu opciju u svojim modelima automobila.

Strast kompanije  u dizajniranju svojih modela je na najbolji mogući način predstavljena na novom modelu kupea  konceptog automobila pod nazivom Vision G,  koji ujedno nudi i uvid u evoluciju  Hyundai dizajna i budući izgled premijum modela kompanije. Svoju strast kompanija je iskazala i kroz svoj  novi HYUNDAI N pod-brend kroz svoja uzbudljiva koncept vozila, kao što su N 2025 Vision Gran Turismo.

Hyundai Motor upotpunio je i poboljšao svoju ponudu terenskih i SUV modela za 2015. godinu. Novi Hyundai i20 Active  i novi Santa Fe premijerno  sa nizom novih aktivnih funkcija bezbednosti,  dodatnim komforom  i poboljšane udobnosti, dok  će novi 1.0-litarski T-GDI motor, biti ugradjivan u sve i20 modele.

Gospodin Tomas A. Schmid, operativni direktor u Hyundai Motor Europe, izjavio je: ,,Sa novim i20 Activ modelom kao i sa novim  Santa Fe  modelom, dodatno smo uvećali našu evropsku ponudu i SUV porodicu, svi naši  modeli će u  ovoj godini biti ili unapredjeni ili zamenjeni potpuno novim . Ova dva nova modela  su  naša dva najmlađa ikada  predstavljena  modela u paleti naših modela za  Evropu. Prvih osam meseci 2015. godine bili su naši najuspešniji modeli u Evropi ikada, a mi pripremamo put za dalji rast tokom 2015.godine  u Evropi, a i šire. "

IAA Frankfurt 2015 - Hyundai

Novi Hyundai i20 Active – snažni terenac za urbanu avanturu

Robusni Novi Hyundai i20 Active će dodatno proširiti ponudu i20 modela  kada krene u zvaničnu prodaju u Evropi od početka 2016. godine, odlikuje ga obilje prostora, i prefinjen dizajn. Opcija sa petoro vrata ili model I20 kupe, sportskih linija. Kompaktni terenac prepoznatljivog dizajna,višenamensko vozilo za kupce sa avanturističkim načinom života.

Da bi model  i20 Active  imao sve karakteristike jednog terenca, dobio je potpuno nov sistem oslanjanja  što povećava klirens  ovog modela  za 20 mm u odnosu na  model sa petoro vrata, takodje sedišta u ovom modelu su izdignuta  kako bi se dobila vrhunska preglednost. Svojim jedinstvenim robusnim karakteristikama terenca, kao što su izdignuti nosači branika i registarskih tablica na prednjem i zadnjem delu automobila, kao i lukovi iznad točkova  ga  jasno razdvajaju i izdižu iznad ostalih konvencionalnih modela B segmenta, čineći ovaj model dodatno privlačnijim za širi dijapazon novih kupaca.

Za bolju efikasnost, novi trocilindrični 1.0 litarski turbo-dizel motor će biti dostupan u dve opcije snage motora, u svim i20  modelima već od kraja 2015. godine. Verzija od 100 PS je podešena za maksimalnu utrošenost i ekonomičnost  potrošnje goriva, dok je  opcija sa 120 PS razvijena tako da pruži bolju efikasnost snage motora.

IAA Frankfurt 2015 - Hyundai

Novi Santa Fe - prefinjen i inovativni SUV-paket

Novi Santa Fe premijerno će predstaviti unapredjen dizajn i niz unapredjenih novih aktivnih sigurnosnih karakteristika, kao i dodatni komfor i udobnost ovog modela. Popularni SUV je  model kompanije Hyundai Motor koji je najduže dostupan na tržištu u Evropi i postao je jedan od ikona  brenda, pošto je stekao izgradio reputaciju sofisticiranosti i vrhunskog kvaliteta.

Novi Santa Fe  prefinjenih linija i  moderne atletske gradje, odražava najnoviji dizajn unutar porodice Hyundai.Unutrašnjost  kabine odiše suptilnim dizajnom i unapredjenim materijalima izrade  naglašavajući svoj status  i status brenda kao vodeći  model medju SUV vozilima.

Veliki broj novih aktivnih sigurnosnih karakteristika i dodatni  komfor, uključujući  sistem naglog kočenja, Rear-Cross Traffic Alert, Smart Cruise Control, Blind Spot Detection, Lane Change Assist i High Beam Assist   sistemi koji će dodatno  poboljšati udobnost i sigurnost kako za vozača  tako i za sve putnike u automobilu.

Hyundai Motor predstavlja Android Auto sistem za bolju komunikaciju
Hyundai Motor je bio prvi proizvođač automobila na svetu koji   je uveo Android Auto sisteme u svoja vozila, najpre  u SAD –u u svom modelu Sonata, početkom ove godine, a sada  će Hyundai Motor biti među prvima u Evropi  koji će u svoje automobile ugradjivati  smartphone softver , najpre u  novom modelu i40 i to već od  novembra meseca 2015.

Android auto sistem omogućava korisnicima smart telefona sa Android tehnologijom da svoje uređaje povežu na sistem i da preko ekrana u svom vozilu  imaju pristup mnogim aplikacijama kao što su Music Streaming, i radio opcije. Android auto sistem koristi  sve mogućnosti pametnih telefona kako bi  vozačima Hyundai automobila pružio sve mogućnosti što bolje komunikacije i povezanosti da bi se fokusirali isključivo na vožnju i uslove puta.

IAA Frankfurt 2015 - Hyundai

Vision G - budućnost dizajna i tehnologije

Dinamični kupe, model Vision G oslikava inspiraciju i evoluciju  dizajna premijum modela i naprednih  tehnologija.

Jedinstven 'Sling-shot' dizajn i napredne tehnologije  koje karakterišu  ovaj futurističi model razvijeni su u saradnji sa svim centrima za dizajn kompanije Hyundai širom sveta. Nove karakteristike kao što su prepoznatljiv zaobljeni touch screen ekran dodatno oslikava prefinjenost u mirnoj unutrašnjosti vozila izdradjenoj od  visoko kvalitetnih materijala.



PR

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje