AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

MOL Group pokreće takmičenje za studente Freshhh 2015

MOL Group pokreće takmičenje za studente Freshhh 2015

MOL Grupa, vodeća međunarodna kompanija za naftu i gas, poziva tročlane timove da se prijave na njeno deveto Međunarodno studentsko on-lajn takmičenje, Freshhh. Međunarodni timovi iz celog sveta moći će da se prijave na on-lajn takmičenje...

...preko www.freshhh.net da bi se dokazali na ispunjenju zadataka iz naftne i gasne industrije, razvijenih od strane MOL Grupe. Vodećih pet timova imaće priliku da se priključe programu za diplomce MOL Grupe pod nazivom Growww,  dok će tri najbolja tima dodatno osvojiti ukupno 25,000 Evra.  

“Veoma smo uzbuđeni time što smo otvorili deveto Freshhh takmičenje, zasnovano na saznanjima iz prethodnih godina i dragocenim iskustvima učesnika. Moto kampanje ”Vrhunska zabava.Vrhunski rad.“ saglasan je sa našim ciljem da pružimo priliku  kvalifikovanim i ambicioznim vodećim talentima da se dokazuju na slučajevima iz stvarnog života i rada u našoj industriji, kroz postavku on-lajn takmičenja. Studenti – članovi pet najboljih timova ujedno će dobiti priliku da se pridruže MOL Grupi kao stažisti ili “Growww-eri””, izjavila je Zdravka Demeter Bubalo, Potpredsednica za ljudske resurse MOL Grupe. 

Program Freshhh MOL Grupacije usklađen je sa njenom korporativnom strategijom: MOL Grupa privlači vodeće talente kroz svoje inovativne, nagradne programe za njihovo okupljanje. Tokom trajanja Freshhh takmičenja, studenti će biti izloženi raznim izazovima: moraće da stvore potpuno novu naftnu kompaniju iz osnova, donose odluke na projektima istraživanja i razvoja sa ciljem da nađu nova bogata izvorišta, izgrade rafineriju za različite proizvode i odrede najbolji portfolio proizvoda koji će dovesti do stvaranja profita. Freshhh takmičenje će biti sprovedeno kroz tri kruga; pet najboljih timova nastupiće uživo u Finalu u Budimpešti dana 28.maja i steći priliku da započnu njihov karijerni put u MOL Grupi.


Pet najboljih timova imaće šansu da započnu svoju karijeru na poziciji Growww-era (“razvojnika”) u MOL Grupi. Program Growww otvara diplomcima i mladim profesionalcima više od 200 Growww poslovnih pozicija, u rasponu od inžinjera, ekonomista, informatičara, prirodnih naučnika i društvenih naučnika na nivou Grupe u 12 zemalja. Diplomci i mladi profesionalci mogu se prijaviti od 4. marta – kako bi na ovaj način pokrenuli svoju međnarodnu karijeru u naftnoj i gasnoj industriji.

 


Studenti iz celog sveta moći će da se prijave za Freshhh takmičenje na netu putem sajta www.freshhh.net od danas do 3. aprila 2015. Više od 10,000 studenata iz preko 70 zemalja sveta učestvovalo je u ovom on-lajn takmičenju tokom proteklih 8 godina.


Dodatne informacije o Freshhh programu dostupne su vam na www.freshhh.net i www.facebook.com/molfreshhh.

 

MOL PR

2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje