AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Osvoji Audi A3 na OMV benzinskim stanicama

Osvoji Audi A3 na OMV benzinskim stanicama

OMV Srbija pokreće 6. februara novu nagradnu igru za svoje potrošače pod nazivom „Osvoji Audi A3”. Pravila za učešće u nagradnoj igri, koja traje mesec dana, su vrlo jednostavna, a u konkurenciju za glavnu nagradu Audi A3 se stiže sa potrošenih RSD 2.000 na OMV benzinskim stanicama.

Izvlačenje glavne nagrade će se održati 7. marta 2015. Pored glavne nagrade još 33 srećnih učesnika će osvojiti vaučere za gorivo u vrednosti RSD 10.000.

Svi potrošači koji žele da učestvuju u nagradnoj igri treba da prilože kupon popunjen sa dva pečata, koji se dobija na kasi benzinske stanice. Sa svakom kupovinom goriva i ostalih proizvoda i usluga iz OMV asortimana, na stanicama OMV Srbija u vrednosti od RSD 1.000 dobija se jedan pečat. Učesnici igre treba da popune kupon, sa ispravno popunjenim podacima i dva pečata, kao i da priključe kopije fiskalnih računa dobijenih tokom kupovine potrebno je ubaciti u kutiju koja se za tu namenu nalazi na svakoj benzinskoj stanici. Rok za dostavljanje popunjenih kupona je 6. mart 2015 u 00:00 h.

Dodatno, svaki potrošač koji kompletira kupon automatski stiče pravo na Save&Drive karticu i bez ikakvog uslova dobija Formular za učešće u ovom programu i Save&Drive karticu. Učešćem u Save&Drive programu OMV potrošači imaju priliku uz popuste da kupuju gorivo na benzinskim stanicama.

Radi povećanja šansi za osvajanje jedne od 34 nagrade, moguće je dostaviti neograničen broj uredno popunjenih kupona u skladu sa Pravilima nagradne igre. Glavna nagrada Audi A3 Sportback Attraction 1.4 TFSI, jedinstvenog je dizajna nemačkog proizvođača automobila kojim je istaknut njegov sportski karakter, a njegova dinamika je ubedljiva u svakoj vožnji. On predstavlja tipičan Audi, koji je opet sa mnogim karakteristikama drugačiji i inovativniji od svojih prethodnika.

Veliko izvlačenje dobitnika će se održati 7. marta u 12.00 časova, kada će osim glavne nagrade biti izvučene još 33 nagrade, vaučeri za gorivo u vrednosti od RSD 10.000.

Dodatne informacije moguće je dobiti od zaposlenih na OMV benzinskim stanicama ili na www.omv.rs.

OMV PR

COTY 2024: poznato 7 finalista

COTY 2024: poznato 7 finalista

Iako je udeo električnih automobila u prodaji novih automobila u Evropi dostiže manje od 15 % tržišta, na listi finalista za COTY 2024 ne nalazi se nijedan model koji ne može da radi na baterije. I prvi put se automobil poreklom iz Kine nalazi na ovoj prestižnoj listi...

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje