AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Mesec popusta u Verano Motorsu

Mesec popusta u Verano Motorsu

Iz Verano Motors-a stižu dobre vesti, jer od ponedeljka 6. oktobra počinje mesec popusta na različite usluge potrebne svakom automobilu. Popusti od čak 50% raspoređeni su po nedeljama a  odnose se na usluge pranja automobila, tehničkog pregleda, usluge dijagnostike i zamene guma sa balansiranjem...

Od 6. do 12. oktobra, za 50% snižena će biti usluga pranja automobila. Verano centar je opremljen modernom automatizovanom perionicom gde se koriste najkvalitetnija sredstva za pranje, koja održavaju boju i sjaj automobila.

U nedelji od 13. do 19. oktobra, za 50% će biti snižena cena tehničkog pregleda. Pored tehničkog pregleda u Verano centru je moguće uraditi i registraciju automobila, sa pogodnošću plaćanja na više mesečnih rata.

Od 20. Do 26. oktobra, za 50% snižena će biti cena na usluge dijagnostike. Provera stanja vozila je prvi korak ka sigurnoj vožnji i pravilnom održavanju automobila. Pravi trenutak za proveru vozila je upravo period pred dolazeće zimske mesece.

I za poslednju nedelju oktobra, tačnije od 27. oktobra pa do 2. novembra, odobren je popust od 50% na uslugu zamene guma i balansiranje. Verano centar poseduje i prodavnicu auto delova i kozmetike, gde je moguće na licu mesta i kupiti neophodne pneumatike.

Sa uslugama koje će tokom oktobra meseca biti snižene, Vaše vozilo će spremno dočekati zimu. Za više informacija posetite veb sajt www.veranomotors.rs ili pozovite kontakt centar na 011/3094-500.

Verano Motors

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje