AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Auto kuća Kole organizje predstavljanje Fiat vozila u Staroj Pazovi

Auto kuća Kole organizje predstavljanje Fiat vozila u Staroj Pazovi

Auto kuća Kole u saradnji sa Credit Agricole bankom organizovaće prezentaciju vozila marke Fiat 4. oktobra u Staroj Pazovi, na otvorenom. Prezentacija će se obaviti na centralnom trgu u periodu od 10h do 18h...

Pogledajte test: Fiat 500L 1.4.

 

Ovom prilikom Auto kuća Kole, ovlašćeni prodajni salon  i serviser vozila marke FIAT, Fiat Professional i Alfa Romeo će izložiti sledeće modele : Fiat 500L 1,4 Pop Star, sa promo paketom opreme, Fiat Doblo Cargo 1,3 mjtd Base, Novi Fiat Ducato  kao i Fiat 500L 1,3. Svi prisutni će na licu mesta dobiti sve potrebne informacije kako o vozilima tako i o finansijskim paketima koje je za ovu priliku pripremila Credit Agricole banka koja će takođe imati svoje predstavnike tokom događaja.

Auto kuća-KOLE postala je ovlašćeni diler i serviser vozila marke FIAT 2011. godine . Danas Auto kuća-KOLE raspolaže sa poslovnim prostorom od 2.500 m2 i ima više od 50 zaposlenih koji su na raspolaganju korisnicima. Auto kuća-KOLE je ovlašćeni diler i serviser vozila za Fiat, Fiat Professional i Alfa Romeo.

FAS

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje