AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Ugledna kineska nagrada za Goodyearov EfficientGrip SUV

Ugledna kineska nagrada za Goodyearov EfficientGrip SUV

Pneumatik EfficientGrip SUV, kog su za prvu opremu izabrali Audi, Land Rover i Nissan, osvojio je i najveće autotržište na svetu – kinesko, gde je nedavno proglašen najboljim u kategoriji pneumatika za vozila SUV...

Ugledna kineska nagrada za Goodyearov EfficientGrip SUV

Goodyearov pneumatik za sportska terenska vozila (SUV) EfficientGrip SUV koji omogućava malu potrošnju goriva i tihu vožnju oduševljava stručnjake i potrošače širom sveta. Nedavno je u Kini, najvećem tržištu za preduzeća u automobilskoj industriji, nagrađen kao najbolji u kategoriji pneumatika za SUV vozila. Nagrada koju dodeljuju ugledni stručnjaci u ovoj industrijskoj grani, Chinasuv.com i China SUV Weekly, predstavlja jedno od najprestižnijih priznanja ove vrste.

Pneumatik EfficientGrip SUV, zahvaljujući svojoj inovativnoj tehnologiji i visokom kvalitetu, izaziva neverovatne reakcije sve od lansiranja na tržište 2012. godine. Pored mnogobrojnih priznanja potrošača osvojio je, između ostalih, i nagradu revije Motor Trend "Pneumatik SUV godine 2012", a za svoj doprinos na području sigurnosti i smanjenja emisije CO2 priznanje mu je dodelila i španska gumarska industrija. Pored toga, vodeći proizvođači automobila izabrali su pneumatik EfficientGrip SUV za prvu opremu svojih automobila, između ostalih Audi, Land Rover i Nissan.  

Ugledna kineska nagrada za Goodyearov EfficientGrip SUV

Pneumatik EfficientGrip SUV, zahvaljujući inovativnoj tehnologiji FuelSaving, omogućava bolje iskorišćenje goriva i manju emisiju CO2. Odlikuju ga takođe i napredne karakteristike koje osetno poboljšavaju prianjanje, dok istovremeno obezbeđuju tihu i udobnu vožnju. Na raspolaganju je za širok spektar vozila SUV/4x4, od velikih i prestižnih do standardnih, kompaktnih i supkompaktnih.

Goodyear Dunlop Sava Tires PR

2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje