AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Proglašen prvi finalista takmičenja DJ SET SA ALFOM

Proglašen prvi finalista takmičenja DJ SET SA ALFOM

Na otvorenim bazenima SC Milan Gale Muškatirović, održano je prvo polufinalno nadmetanje DJ-eva u okviru letnjeg takmičenja DJ SET SA ALFOM. Četvoro polufinalista, pred posetiocima atraktivnog sportskog centra, nadmetali su se za plasman u finale...

Svako od četvoro polufinalista imao je ograničeno vreme da pokaže svoje umeće za Alfa Romeo DJ pultom, a pobednik današnjeg polufinalnog takmičenja je Vlada Obradović iliti DJ  Wanton Grooves, koji se direktno plasirao u veliko finale koje će se održati 29. avgusta na istoj lokaciji. Podršku i ohrabrenje svim polufinalistima na današenjem događaju pružala je i MC Nadežda Dimitrijević.

DJ SET SA ALFOM je nagradno takmičenje koje je zvanično započelo 26.jula. Prevashodno je namenjeno neafirmisanim DJ-evima u Srbiji. Takmičenje je postavljeno na digitalnoj platformi, na zvaničnoj Facebok stranici Alfa Romeo Srbija (www.facebook.com/pages/Alfa-Romeo-Srbija). Svi učesnici mogu poslati svoje mikseve upravo na gorenavedenoj veb strani i ako ispune postavljene kriterijume i osvoje dovoljno glasova, mogu steći pravo plasiranja u preostala tri polufinalna takmičenja. Polufinalna nadmetanja održavaće se svake subote tokom meseca avgusta na otvorenim bazenima SC Milan Gale Muškatirović. Prijave su u toku! Pobednike očekuju i vredne nagrade, prvoplasiranog DJ očekuje put za dvoje na Ibicu sa mogućnošću odlaska na najpoznatije žurke na zatvaranju letnje sezone; druga nagrada je korišćenje automobila Alfa Romeo Giulietta na period od mesec dana, a trećeplasirani dobija na poklon Beats audio slušalice.

Proglašen prvi finalista takmičenja DJ SET SA ALFOM

Model Alfa Romeo Giulietta sinonim je brzine, adrenalina i pokretačke snage. Brend Alfa Romeo svojim performansama i dizajnom ostavlja upečatljiv trag u svojim segmentima.

Fiat Automobili Srbija

COTY 2024: poznato 7 finalista

COTY 2024: poznato 7 finalista

Iako je udeo električnih automobila u prodaji novih automobila u Evropi dostiže manje od 15 % tržišta, na listi finalista za COTY 2024 ne nalazi se nijedan model koji ne može da radi na baterije. I prvi put se automobil poreklom iz Kine nalazi na ovoj prestižnoj listi...

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje