AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Prvo letnje polufinale takmičenja DJ SET SA ALFOM

Prvo letnje polufinale takmičenja DJ SET SA ALFOM

U subotu, 2. avgusta na otvorenim bazenima SC Milan Gale Muškatirović u 15h  u Beogradu, održava se prvo polufinalno nadmetanje DJ-eva u okviru takmičenja  DJ SET SA ALFOM. Četvoro polufinalista će se sutra nadmetati za ulazak u veliko finale...

Svako od njih će imati prostor od 20 minuta da pokaže svoje DJ umeće. Samo jedan od njih, onaj koji bude imao najviše glasova, ide dalje u finale.

DJ SET SA ALFOM je nagradno takmičenje koje je zvanično počelo 26.jula. Prevashodno je namenjenoneafirmisanim DJ-evima u Srbiji. Takmičenje je postavljeno na digitalnoj platformi, na zvaničnoj Facebok stranici Alfa Romeo Srbija. Tema takmičenja su Summer Hits. Svi učesnici mogu postaviti svoje mikseve na zvaničnoj Facebook strani Alfa Romeo Srbija (www.facebook.com/pages/Alfa-Romeo-Srbija) i ako ispune postavljene kriterijume i osvoje dovoljno glasova, mogu steći pravo plasiranja u polufinale, prijave su i dalje u toku! Preostala tri polufinalna takmičenja održavaće se svake subote tokom meseca avgusta na otvorenim bazenima SC Milan Gale Muškatirović.

Finalno nadmetanje najboljih DJ-eva održaće se 29. avgusta kada će se proglasiti i pobednik takmičenja.  Glavna nagrada je put za dvoje na Ibicu sa mogućnošću odlaska na najpoznatije žurke tokom zatvaranja letnje sezone na ovom popularnom ostrvu; druga nagrada je korišćenje automobila Alfa Romeo Giulietta na period od mesec dana, a trećeplasirani dobija na poklon Beats audio slušalice.

Prvo letnje polufinale takmičenja DJ SET SA ALFOM

Brend Alfa Romeo predstavlja izazov, brzinu, dinamičan temperament i pre svega atraktivne performanse . Alfa Romeo Giulietta sinonim je brzine, adrenalina i pokretačke snage. Modeli brenda Alfa Romeo svojim performansama i dizajnom ostavljaju upečatljiv trag u svojim segmentima.


Fiat Automobili Srbija

Novi član Dacia Dakar tima

Novi član Dacia Dakar tima

Dacia je i zvanično objavila da se Nasser Al-Attiyah pridružio njenom reli timu izdržljivosti. Pedesetdvogodišnji Al-Attiyah je dvostruki šampion FIA svetskog reli šampionata (WRC-2) i 19-struki pobednik FIA prvenstva u reliju Bliskog istoka (između 2003. i 2015.)...

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje