AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Apel JP PUTEVI SRBIJE zbog najave pljuska sa grmljavinom i gradom

Apel JP PUTEVI SRBIJE zbog najave pljuska sa grmljavinom i gradom

Apel JP Putevi Srbije zbog najave pljuska sa grmljavinom i gradom, vozačima da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, poštuju ograničenja brzine i postojeću signalizaciju...

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da prema najavi Hidrometeorološkog zavoda Srbije, zbog jakih lokalnih pljuskova praćenih grmljavinom i gradom, u narednih sat vremena, na području Kolubarskog i Mačvanskog okruga, koji će se premeštati na sever i severoistok, prema Obrenovcu i Sopotu, na području Raškog sam Rasinskog okruga, zatim na području Srema i Bačke, kao i na teritoriji cele Srbije, posebno budu oprezni, prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, poštuju ograničenja brzine i postojeću signalizaciju.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da prema najavi Hidrometeorološkog zavoda Srbije, zbog jakih lokalnih pljuskova praćenih grmljavinom i gradom, u narednih sat vremena, na području Topličkog i Jablaničkog okruga, u okolini Medveđe, a koji će se premeštati na sever i severoistok, prema Prokuplju , posebno budu oprezni, prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, poštuju ograničenja brzine i postojeću signalizaciju.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da prema najavi Hidrometeorološkog zavoda Srbije, zbog jakih lokalnih pljuskova praćenih grmljavinom i gradom, u narednih sat vremena, na području Pirotskog okruga, u okoline planine Ruj, a koji će se premeštati ka Dimitrovgradu, posebno budu oprezni, prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, poštuju ograničenja brzine i postojeću signalizaciju.


JP PUTEVI SRBIJE

Novi član Dacia Dakar tima

Novi član Dacia Dakar tima

Dacia je i zvanično objavila da se Nasser Al-Attiyah pridružio njenom reli timu izdržljivosti. Pedesetdvogodišnji Al-Attiyah je dvostruki šampion FIA svetskog reli šampionata (WRC-2) i 19-struki pobednik FIA prvenstva u reliju Bliskog istoka (između 2003. i 2015.)...

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje