AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Opel letnja ponuda: Astra Selection od 12.900€ i Insignia base od 16.600€

Opel letnja ponuda: Astra Selection od 12.900€ i Insignia base od 16.600€

Svi ljubitelji Opela koji žele da osete vožnju vrhunskog automobila, udobnost, komfor i sigurnost, sada imaju priliku da ostvare svoje snove. Kompanija Opel svima pruža mogućnost da dodirnu zvezde jer je najsjajnija od njih, Astra, sada dostupna po izvanrednim uslovima...

Preko 11 miliona kupaca je već izabralo svoju Astru. Dobitnu kombinaciju stila, kvaliteta i praktičnosti mnogi pokušavaju da imitiraju, ali malo njih – ako uopšte postoje – može da ponudi isti široki izbor stilova karoserije, motora, izbora goriva i stalnih tehnikih i tehnoloških inovacija.

Astra Selection Benzin sada je dostupna već od 12.900€. Standardna oprema u nivou Selection podrazumeva: klima uređaj sa filterom čestica, radio CD 300 MP3 sa trostrukim info ekranom, elektro podesivi retrovizori sa grejačima, ručke na vratima u boji karoserije, hromirana prednja svetla, električne podizače prednjih stakala, električno daljinsko zaključavanje vrata, servo upravljanje osetljivo na brzinu, ABS, ESP, sklopivi pod u prtljažniku (Sports Tourer), prednje i bočne vazdušne jastuke.

Nova Insignia vodi vozača u nove teritorije pomoću najboljeg koeficijenta otpora na svetu, sofisticiranih sistema pomoći, raskošne opreme i prefinjene vožnje i odziva karakterističnih za nemački inženjering. Info-zabavne opcije sa mogućnošću prilagođavanja, kontrolisane preko table osetljive na dodir stvaraju potpuni nastavak digitalnog sveta, uz obezbeđenje kvalitetno utrošenog vremena od trenutka kada se zatvore vrata.

Opel letnja ponuda: Astra Selection od 12.900€ i Insignia base od 16.600€

Insignia Base benzin od sada već od 16.600€, a u dizel varijanti već od 18.750€. Standardna oprema u nivou Base podrazumeva: klima uređaj, radio CD300 sa trostrukim info ekranom, prednji (vozač i suvozač), bočni i zavesasti vazdušni jastuci, električno podešavanje visine sedišta na strani vozača, prednji električni podizači stakala, elektro podesivi retrovizori sa grejačima, daljinsko zaključavanje vrata, putni računar, naslon za ruke (napred), ABS, ESP, zatamnjena stakla, daljinsko otvaranje vrata prtljažnika (4 vrata).

 

U nivou ‘PREMIUM’, Opel obezbeđuje dodatnu garanciju na standardnu proizvođačku (2 godine i neograničena kilometraža) koja podrazumeva dodatne 2 godine ili 120.000 km do ispunjenja prvog od dva uslova. Kupac se može pre kupovine upoznati sa uslovima garancije ili putem http://www.opel.rs/garancija.html Opel nudi i 4 godine Pomoći na putu, primenjive u slučaju vozila prema Opel FlexCare Certifkatu.

Opel

COTY 2024: poznato 7 finalista

COTY 2024: poznato 7 finalista

Iako je udeo električnih automobila u prodaji novih automobila u Evropi dostiže manje od 15 % tržišta, na listi finalista za COTY 2024 ne nalazi se nijedan model koji ne može da radi na baterije. I prvi put se automobil poreklom iz Kine nalazi na ovoj prestižnoj listi...

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje