AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Audi Q4 Concept - Odgovor na BMW X4 na prvim skicama

Audi Q4 Concept - Odgovor na BMW X4 na prvim skicama

U Ingolstadtu rade na proširenju ponude za vozila kategorije SUV. Autosalonu u Pekingu počinje 20. aprila, a automobilske kompanije polako otrkivaju svoje adute, koje će predstaviti na jednom od najvažnijih automobilskih tržišta sveta...

Audi Q4 Concept - Odgovor na BMW X4 na prvim skicama

Pogledajte: Testirali smo: Audi Q3 2.0 TDI S tronic.

 

Putem zanimljivih skica, Audi prikazuje da će u glavnom gradu Kine predstaviti koncept, koji bi mogao postati model Q4. Na skicama vidimo SUV sa četvora vrata i niskom linijom krova, koji odaje sportski utisak. Glavne svetlosne grupe su uske i postavljene relativno nisko, dok su ivice šestougaone maske hladnjaka oštro dizajnirane, što je karakteristično za automobile marke Audi.

Pogledajte: Testirali smo: Novi Audi A6 3.0 TDI Multitronic.

 

Sveukupan izgled automobila neodoljivo nas podseća na ovogodišnji koncept Allroad Shooting Brake, predstavljen u Detroitu.

Pored skica, Audi nije objavio bliže informacije o automobilu. Ne znamo čak ni ime automobila. Britanski magazin Autocar tvrdi, da je ovo prva skica modela Q4, koji bi mogao biti direktan odgovor na nedavno predstavljeni BMW X4.

Audi Q4 Concept - Odgovor na BMW X4 na prvim skicama

Pogledajte: Testirali smo: Audi A3 2.0 TDI - Tri puta bolji.

 

Audi želi da postepeno proširi ponudu SUV modela, koja trenutno broji tri modela - Q3, Q5 i Q7. Za 2016. godinu potvrđen je i mali SUV Q1, a u javnosti su se pojavile informacije o modelima Q4, Q6 i Q8.

Automagazin.rs

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje