AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Internet automobil godine deveti put

Internet automobil godine deveti put

U salonu Volkswagen – Porsche Beograd Sever, promovisan je  početak glasanja u ovogodišnjem ciklusu izbora za automobil godine i mis kao prateću manifestaciju.  Pored eminentnih gostiju i predstavnika medija prisutni su bili i neki od zastupnika automobilskih marki u našoj zemlji, čiji su se modeli našli među ovogodišnjim kandidatima za titulu NetAuto 2011...

Prisutnima su se obratili Manolito Vujičić, generalni direktor Porsche SCG, Miloš Petrović, predsednik Srpskog udruženja uvoznika automobila i delova, Mirko Mirković, izvršni direktor Madneta i Zlatko Mitić, direktor Metro Marketa.

Internet automobil godine deveti put

Ove godine deveti put za redom organizujemo izbor za Internet automobil godine pod nazivom NetAuto 2011. Kao i prethodnih godina, posetioci specijalizovanog automobilskog web portala www.netauto.rs, prema sopstvenim kriterijumima glasaće za automobile koji su se pojavili u ovoj godini. U konkurenciji za titulu NetAuto 2010 nalazi se dvadeset jedan model iz ovogodišnje svetske automobilske produkcije, to su: Audi A1, BMW 5 Series, Chery Ego, Chevrolet Spark, Citroen DS3, Dacia Duster, Ford Grand C-Max, Hyundai ix20, Kia Venga, Lexus CT200h, Mazda5, Mercedes-Benz CLS, Mini Countryman, Mitsubishi ASX, Nissan Juke, Opel Meriva, Renault Fluence, Saab 9-5, Toyota Auris HSD, Volkswagen Passat i Volvo S60. Istovremeno, u toku je i izbor za Miss NetAuto 2010, ove godine, sedmi put za redom, uz nove modele automobila našlo se i trideset šest kandidatkinja u ovom originalnom izboru lepote.

Internet automobil godine deveti put

U okviru današnje promocije održana je modna revija na kojoj su neke od kandidatkinja za Miss NetAuto 2010 predstavile modnu liniju Baronessa, kreatora unikatnih čarapa Snežane Šćekić i originalne bunde Princess Konstantina, uz frizure studija Kapriš i scensku šminku Kriolan, a potom su se fotografisale uz aktuelnog pobednika Polo - NetAuto 2010 i druge Volkswagen automobile. Predviđene su nagrade i pokloni za neke od onih koji budu glasali putem interneta. Svakako je najzanimljivija: Volkswagen Polo, aktuelni pobednik – NetAuto 2010, koju će za jedan vikend, uz plaćeno gorivo, da dobije jedan od internet glasača. Poklone su svojim posetiocima koji budu glasali, obezbedeli i prijateljski sajtovi preko kojih će takođe, moći da se glasa www.automagazin.rs, www.nacionalnaklasa.com, www.autoblog.rs, www.autoportal.rs, www.bsprodukcija.com...

Internet automobil godine deveti put

Ovog puta, zahvaljujući kompaniji Madnet iz Pančeva, lideru u oblasti interneta kod nas, biće organizovan direktan prenos završne svečanosti dodele nagrade NetAuto 2011, kao i izbora i proglašenja pobednica Miss NetAuto iz hotela Hyatt Regency Beograd početkom februara. Svi zainteresovani imaće mogućnost da preko sajta www.netauto.rs.

Od 1. decembra 2010. do 31. januara 2011. glasaće posetioci portala kako bi se došlo do dvanaest polufinalistkinja, da bi na na završnoj manifestaciji u hotelu Hyatt Regency Beograd početkom februara gosti izabrali šest finalistikinja od kojih žiri proglašava dobitnice titula Miss i Miss fotogeničnosti NetAuto 2010.


Predstavniku autorizovanog zastupnika marke čiji model osvoji titulu Internet automobil 2011. biće u februaru svečano uručena statua, autorski rad Radoša Radenkovića, akademskog vajara iz Beograda.

Internet automobil godine deveti put

Postupak glasanja je jednostavan, potrebno je samo da se čekira jedan od automobila ili fotografija jedne od kandidatkinja za Miss i sve ostalo će da obavi kompjuter. Preko jedne e-mail adrese može da se glasa samo jednom. Pre samog čekiranja klikom na neku od fotografija, ona može da se uveća i bolje pogleda kao i da se pročita tekst koji je postavljen uz njih.

U realizovanju ovih projekata veliki doprinos dali su uvoznici automobila stavljajući nam na raspolaganje svoje nove modele, kako za testiranje da prenesemo utiske i zapažanja našim čitaocima, tako i za fotografisanje uz devojke koje su ušle u uži izbor.  

U okviru današnje promocije održana je modna revija na kojoj su neke od kandidatkinja za Miss NetAuto 2010 predstavile modnu liniju Baronessa, kreatora unikatnih čarapa Snežane Šćekić i originalne bunde Princess Konstantina, uz frizure studija Kapriš i scensku šminku Kriolan, a potom su se fotografisale uz aktuelnog pobednika Polo - NetAuto 2010 i druge Volkswagen automobile.

Internet automobil godine deveti put

Titulu su od 2002. do sada osvajali Volkswagen Polo (NetAuto 2003), Citroen C2 (2004), Opel Astra (2005), Renault Clio III (2006), Dodge Caliber (2007), Renault Laguna III (2008), Toyota Avensis (2009.) i Volkswagen Polo (2010) .

Predviđene su i nagrade i pokloni za neke od onih koji su glasali putem interneta. Svakako je najzanimljivija: Volkswagen Polo, aktuelni pobednik – NetAuto 2010, koju će za jedan vikend, uz plaćeno gorivo, da dobije jedan od internet glasača. Poklone su svojim posetiocima koji budu glasali, obezbedeli i prijateljski sajtovi preko kojih će takođe, moći da se glasa www.automagazin.rs, www.nacionalnaklasa.com, www.autoblog.rs, www.autoportal.rs, www.bsprodukcija.com...

Internet automobil godine deveti put

Ovog puta, zahvaljujući kompaniji Madnet iz Pančeva, lideru u oblasti interneta kod nas, biće organizovan direktan prenos završne svečanosti dodele nagrade NetAuto 2011, kao i izbora i proglašenja pobednica Miss NetAuto iz hotela Hyatt Regency Beograd početkom februara. Svi zainteresovani imaće mogućnost da preko sajta www.netauto.rs prate ovaj događaj.

 

Galeriju fotografija možete pogledati klikom na LINK.

 

Foto: Milomir Bošković i Mario Čupković - Automagazin portal

Range Rover Sport savladao Pikes Peak za 12:36 min

Range Rover Sport savladao Pikes Peak za 12:36 min

U okviru prezentacije na stazi slavne trke Pikes Peak Hill Climb, koja se može pohvaliti sa 156 krivina i deonicama na nadmorskoj visini od preko četiri hiljade metara, odličan rezultat je zabeležila nova generacija modela Range Rover Sport...

Prvi Cadillac ELR napustio fabrički pogon

Prvi Cadillac ELR napustio fabrički pogon

General Motors je sa proizvodne trake spustio svoj novi luksuzni elektromobil sa produženom autonomijom Cadillac ELR. Na ceremoniji zvaničnog početka proizvodnje bilo je i nekoliko zvaničnih gostiju, među kojima je bila i Simona De Silvestro, takmičar Chevroleta u serijalu IndyCar...

Hamann Range Rover Mystere: Misteriozni aristokrata

Hamann Range Rover Mystere: Misteriozni aristokrata

Hamann je za novu generaciju modela Range Rover pripremio atraktivan tjuning, koji jednostavno ne može biti neprimećen. Možda će ovako "misteriozna" modifikacija uticati da slavni terenac izgubi titulu britanskog aristokrate, ali zato je stepen prepoznatljivosti na visokom nivou...

Opelov popust za vozila sa lagera

Opelov popust za vozila sa lagera

U susret letu kompanija Opel je pripremila neverovatnu akciju sa popustima za vozila sa lagera koja su dostupna po najpovoljnijim uslovima do sada. Fantastični popusti iznose i do neverovatnih 2500 evra, a veličina popusta zavisi od izabranog modela...

Sada dostupna i na VIVA: Afro kafa nov i izvrstan ukus kafe

Sada dostupna i na VIVA: Afro kafa nov i izvrstan ukus kafe

Od nedavno posebna vrsta tretmana je dostupna na OMV benzinskim stanicama sa VIVA u Srbiji: Afro kafa, prvoklasna kafa iz šarolikog sveta moderne Afrike. Shodno tome, VIVA nudi prepoznatljivo iskustvo kafe sa mešavinom arabika i robusta zrna, napravljenim isključivo za VIVA, zasnovanom na konceptu koji vodi nazad ka poreklu pijenja kafe.

Ovo je nova Toyota Corolla (2014) - Prve fotografije i informacije

Ovo je nova Toyota Corolla (2014) - Prve fotografije i informacije

Toyota Corolla je najprodavaniji automobil na svetu. Do danas je širom sveta prodato 40 miliona Corolla, od kada je prva generacija predstavljena 1966, pre 47 godina. Uvođenjem nove Corolle - 11. generacije - ona se sada proizvodi u 16 fabrika i prodaje u preko 150 zemalja širom planete. Konačno imamo priliku da upoznamo izgled i tehniku naše - evropske verzije...

Monster Energy i Ken Block - Kvalifikaciona serija za Gymkhana GRiD

Monster Energy i Ken Block - Kvalifikaciona serija za Gymkhana GRiD

Ken Block i Monster Energy se vraćaju sa dugo očekivanim nastavkom Gymkhana GRiD sezone 2012 uz oficijalnu listu gradova za 2013. Evropske kvalifikacije se vraćaju opet na ove prostore, gde ćemo cepati gume kroz sedam kvalifikacionih rundi po celoj Evropi. Biće ovo takmičenje o kom će se pričati tokom 2013 godine.

2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje