AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Pogledajte koja je razlika između seljaka i seljačine! (FOTO)

Pogledajte koja je razlika između seljaka i seljačine! (FOTO)

Višestruki reli šampion Hrvatske i nekadašnji učesnik u FIA Svetskom reli šampionatu, Juraj Šebalj, na svom Facebook profilu objavio je fotografiju, koja na veoma slikovit način opisuje koja je razlika između seljaka i sealjačine...

Na fotografiji vidimo mali traktor, pravilno parkiran na parking mesto, a pored njega Chevrolet Corvette C6 (2005. - 2013.) čiji vlasnik je bahato odlučio da zauzme, ne jedno, ne dva, već tri parking mesta!

 

Pogledajte vest: Šebalj pobednik Sajamskog relija.


Uz fotografiju, popularni Jura je objavio i tekst: "Razlika između seljaka i seljačine u jednoj slici. (Molim da se svi suzdržimo od negativnih komentara, bolje je jednostavno uživati u slici uz pivu, sok ili recimo neki sjajan čaj)."

 

Pogledajte: Juraj Šebalj: Utisci nakon gostovanja u Beogradu.


Podsetimo, Juraj Šebalj je višestruki reli šampion Hrvatske i učesnik u juniorskom svetskom reli šampionatu u periodu od 2003. do 2006. godine. Više puta je nastupao na takmičenjima u Srbiji i uvek je beležio najbolje rezultate.


Foto: Foto: Silvester Cimrmancic
Facebook

Kia EV6 i Kia Carnival dobitnici nagrade GOOD DESIGN 2021

Kia EV6 i Kia Carnival dobitnici nagrade GOOD DESIGN 2021

Kia je osvojila dve prestižne dizajnerske nagrade za svoja 2 najnovija modela. Novi električni crossover Kia EV6 i četvrta generacija monovolumena Kia Carnival su osvojili najviša priznanja na godišnjim nagradama GOOD DESIGN Awards, u kategoriji 'Transport'...

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje