AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Zbog ovog manevra, vozač automobila je dobio kaznu zatvora od 15 godina (VIDEO)

Zbog ovog manevra, vozač automobila je dobio kaznu zatvora od 15 godina (VIDEO)

Sezona vožnje motocikla je pred nama, i vozači posebnu pažnju treba da obrate upravo na dvotočkaše. Najnoviji primer nam govori kako ne treba da se ponašamo u saobraćaju...

Starijem muškarcu se nije svidelo, to što ga motociklista pretiče na dvostrukoj punoj liniji i odlučio je da preuzme stvar u svoje ruke. Incident se dogodio 2015. godine u Texasu. Williamu Samu (69) se nije svidelo, što ga motociklista pretiče na preko duple pune linije, pa je odlučio da naglo skrene u njega.


Kada mu se motociklista približio, on je napravio nagli manevar volanom u levo, izazvavši tešku saobraćajnu nesreću. Vozač Kawasakija iz incidenta je izašao sa lakškim povredama, dok je njegova prijateljica morala biti transportovana u bolnicu sa oderotinama i slomljnenom rukom. Još više je iznanadila izjava vozača automobila neposredno posle udesa, koga je snimio drugi motociklista sa kamerom na kacigi. "Baš me briga. Tamo je dupla puna linija." - izjavio je bahati vozač.


Nedavno je zavrđeno suđenje, a vozač automobila je dobio kaznu od 15 godina zatvora. William se branio, da je naglo skrenuo jer ga je ujela osa ili pauk, ali to nije bilo uverljivo, a još manje dokazivo.


VIDEO:



Automagazin.rs

Rekordna godina Kije u Srbiji

Rekordna godina Kije u Srbiji

Prema zvaničnim podacima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije o broju novoregistrovanih putničkih vozila u 2021. godini u Srbiji, Kia vozila zauzela su peto mesto među ukupno 46 marki automobila koje su registrovane u našoj zemlji...

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje