AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

U Fordovim servisima uz zamenu pneumatika, besplatna kontrola oslanjanja

U Fordovim servisima uz zamenu pneumatika, besplatna kontrola oslanjanja

Grand Motors, uvoznik, prodavac i serviser Fordovih automobila i lakih komercijalnih vozila i odabrani ovlašćeni servisno-prodajni partneri koji učestvuju u akciji, po povoljnim cenama nude komplet usluga vezanih za sezonski prelazak sa „letnjih“ na „zimske“ pneumatike...

„Paket“ usluga obuhvata prodaju i ugradnju zimskih pneumatika renomiranih svetskih proizvođača, „hotel“ za pneumatike po ceni 120 dinara mesečno po pneumatiku i vulkanizerske usluge.


Vlasnicima Fordovih automobila se preporučuje komplet zimskih točkova po sniženim cenama, a on obuhvata četiri zimska pneumatika, četiri čelična naplatka, set ventila sa senzorima pritiska, set poklopaca točkova („radkapni“) i matice. Za vozila koja fabrički imaju čelične naplatke, nudi se paket koji sadrži četiri zimska pneumatika, četiri čelična naplatka i set ventila sa senzorima pritiska.


Svi klijenti koji se odluče da u Fordovim servisima zamene pneumatike, dobijaju besplatnu kontrolu sistema oslanjanja, kao i specijalne uslove i popuste za otklanjanje uočenih nepravilnosti.


PR

 

Škoda Fabiia Monte Carlo - dinamičnost u svom najčistijem obliku

Škoda Fabiia Monte Carlo - dinamičnost u svom najčistijem obliku

Lansiranjem najnovije varijante Monte Carlo, Škoda upotpunjuje svoju novu, četvrtu generaciju modela Fabia. Slavno ime koje je Škoda prvobitno uvela isključivo za model Fabia simbolizuje sportski stil života od 2011. godine, a sve u znak sećanja na brojne pobede brenda na legendarnom reliju...

Renault Symbioz
Slika nedelje