AutoMAGAZIN - Vesti

www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Informacije o radovima i odvijanju saobraćaja na deonici autoputa Niš - Beograd

Informacije o radovima i odvijanju saobraćaja na deonici autoputa Niš - Beograd

JP „Putevi Srbije“ obaveštava javnost da se na državnom putu IA reda broj 1, (autoput E-75 Niš-Beograd) od petka, 28.08. do nedelje, 30.08.2020.g. u popodnevnim i večernjim satima očekuje usporeno odvijanje saobraćaja u smeru ka Beogradu...

Razlog su radovi na sanaciji nadvožnjaka, odnosno kolovoza u zoni petlje Umčari i na deonici Mali Požarevac - Vrčin izvode.


JP „Putevi Srbije“ naglašava da se u zoni radova saobraćaj odvija u izmenjenom režimu odvijanja saobraćaja te apeluje na sve učesnike u saobraćaju da budu strpljivi obzirom da je građevinska sezona u toku i da je neophodno završiti sve planirane radove.


Na portalima sa izmenljivom saobraćajnom signalizacijom na državnom putu IA reda broj 1, na petlji Umčari i petlji Požarevac istaknuta su obaveštenja o najavljenim radovima.


Apelujemo na učesnike u saobraćaju da budu posebno oprezni u zoni radova, prilagode brzinu uslovima na putu, drže bezbedno odstojanje i poštuju postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju.


PR

Novi Papamobil je Toyota Mirai

Novi Papamobil je Toyota Mirai

Japanska konferencija katoličkih biskupa (CBCJ) uručila je poklon Njegovoj svetosti papi Franji, automobil Toyota Mirai s pogonom na vodonik, posebno prilagođen za njegove potrebe putovanja...

Toyota GR Yaris
Slika nedelje