AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Nissan-LF Auto Centar - Povoljnosti za poslovne kupce Nissana X-TRAIL s novim dizel motorom

Nissan-LF Auto Centar - Povoljnosti za poslovne kupce Nissana X-TRAIL s novim dizel motorom

Prostran, svestrano upotrebljiv, tehnički izuzetno napredan, najprodavanji SUV na svetu, Nissan X-TRAIL nedavno je dobio novi 1.7 dCi dizel motor (zamenio dosadašnji pogonski agregat od 2,0 litra) i sa tom „mašinom“ već stigao do prvih kupaca u Srbiji...

Našem tržištu su, po atraktivnim cenama, pretežno namenjene izuzetno bogato opremljene verzije s pogonom na obe osovine (4x4), automatskim menjačem X-TRONIC (s mogućnošću ručne-sekvencijalne promene stepena prenosa), a u Nissan LF-Auto Centru upravo za kupce tih vozila određenih kategorija nude i posebne uslove finansiranja.
 

„Pravnim licima, preduzetnicima, svim poslovnim subjektima koji imaju PIB (u tu kategoriju spadaju, recimo, i advokati, privatni lekari i stomatolozi, zanatlije raznih vrsta), odobrava se specijalan popust za kupovinu ovog vozila s najbogatijim paketom opreme, koji počinje od 4.000 evra, a može biti i mnogo veći“, kaže direktor i vlasnik Nissan-LF Auto Centra, Srđan Đelić.

Nissan-LF Auto Centar - Povoljnosti za poslovne kupce Nissana X-TRAIL s novim dizel motorom

„Takvim kupcima ovo vozilo će dobro služiti i u privatne, a još bolje u poslovne svrhe, jer će i na vrlo dugim putovanjima, moći da uživaju u izuzetnom komforu i agilnosti, a, ako bude potrebno s njime će lako i po ozbiljnijim terenskim preprekama. X-TRAIL se, kao i većina novih modela ovog proizvođača, odlikuje bogatom opremom i brojnim, najmodernijim bezbednosnim i sistemima za pomoć vozaču ujedinjenim u Nissanovu inteligentnu mobilnost (Nissan Intelligent Mobility). Ona upravljanje čine pravim zadovoljstvom, a manevrisanje nezamislivo lakim. Sve to se u verzijama modela X-TRAIL s novim motorom od 1,7 litara sada nudi uz još ekonomičniju potrošnju goriva bez umanjene startnosti i maksimalne brzine“, dodaje gospodin Đelić.
 

Najbolju sliku o novom motoru u ovom već odlično afirmisanom modelu, potencijalni kupci mogu da steknu kroz kraću probnu vožnju, koju mogu zakazati u Nissan-LF Auto Centru (Novosadski autoput 73a), a na toj adresi se mogu upoznati i s drugim modelima iz ponude poznatog japanskog proizvođača.

PR

Četiri nagrade What Car? za Kiju

Četiri nagrade What Car? za Kiju

Kia je na dodeli nagrada za automobil godine revije What Car? za 2024. godinu osvojila četiri nagrade, uključujući pobedu u dve glavne kategorije za Kia Sportage i Kia EV6...

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje